به گزارش سایت تفکر؛ عشرت کراری نوشت:
درست روبهروی من مینشست؛ خانمی با وقار و البته کمی پر رمز و راز.
سالهایی که در ایرنا کار میکردم و در واحد پژوهش بودم؛ با خانم قديري جاوید آشنا شده بودم.
زنی زیبا، قدبلند، متین، آرام و در عین حال کاربلد و حرفهای.
یک روز در میان سر کار میآمد و همیشه دوست داشتم در موردش بدانم؛ خانم پیچیدهای بود و کسی اطلاعات چندانی از وی نداشت.
آنقدر وزانت این همکارم دلچسب بود که روزهای شیفتش، حتما باهم سلامعلیک داشتیم و گاهی به بهانههایی از او سوالهایی در مورد گزارشهایم میپرسیدم.
یک روز خانم جاوید صدایم کرد و یکی از شعرهایم را نشانم داد
گفت از این شعرتان بسیار خوشم آمده و خواست که از آن استفاده کند؛ من خوشحال شدم و استقبال کردم... [کتاب شعرم را چند وقت قبلتر، برایش امضا کرده بودم و به او هدیه داده بودم]
امروز این خبر مرا در بهت و شوکی عمیق فرو برد:
منصوره قدیری خبرنگار ایرنا توسط همسرش و با ضربات دمبل به قتل رسید !
ساعتی پیش یکی از همکاران قدیمیام در ایرنا با من تماس گرفت؛ در حالیکه پریشان بود، در مورد جزئیات آن به من گفت... گفت که شنبه سر کار نیامده بود و یکی از همکاران نگرانش شد و با خواهرش تماس گرفت؛ خواهرش پیگیر ماجرا شد و با استمداد از پلیس، متوجه جسدش در منزل شدند؛ خانم قدیری یک فرزند هم دارد...
نمیدانم چرا نمیتوانم اینگونه کشتهشدن توسط همسر را باور کنم...

شِما همهی خِنا بدون !
هریک از ما شهروندان برای برخی روزهای سال برنامه مشخصی داریم چه مناسبت مذهبی باشد مثل ایام تاسوعا و عاشورا و شبهای احیا یا اعیاد باشد و روزهای خاص مثل زمان «سال تحویل» و «سیزده بهدر» که بهصورت خانوادگی یا شخصی از این فرصتها بهرهمند میشویم اما دستگاهها و بخشهایی هستند که در این روزهای خاص سال نمیتوانندکنار خانواده خود باشند چون کشیک هستند.

زگیلهای بتنی؛ مانع سرمایهگذاری مولد
غرب مازندران علیرغم ویژگیهای خاص و کمنظیر گردشگری همواره مورد توجه سرمایهگذاران در بخش املاک، مستغلات و صنعت ساختمان بوده است و نبود شیوه درست حکمرانی و بیبرنامگی دولتها در صنعت گردشکری و رواج سوداگری در بخش زمین و ملک، «سرمایهگذاری غیرمولد» و «انباشت داراییهای راکد» را به دنبال داشت که تهدیدی برای برای صنعت گردشگری و کشاورزی است.

شتابدهندههای تحول مازندران در 1404
با توجه به اهمیت و نقش گذر زمان از منظر نمادشناسی و اسطورهشناسی در فرهنگ و حکمت ایرانی آنچه در این نوشتار به آن میپردازم توجه به شروع یک سال تازه است که با تمرکز بر نوروز ۱۴۰۴ و شبهای قدر از آن به «مازندران سال جدید» نام میبرم و معتقدم بهمثابه یک مرحله گذر از ابعاد مختلف برای مازندران و مازندرانیها از اهمیت ویژهای برای نیل به تعالی و شکوفایی برخوردار است.
