
مدیرکل منابع طبیعی مازندران - نوشهر تأکید کرد:
نقش مهم جنگلهای هیرکانی در تأمین امنیت زیستی
«مهرداد خزاییپول» در نشست تخصصی فعالان گردشگری با تأکید بر اهمیت توسعه گردشگری پایدار، بر لزوم حفاظت هوشمندانه از منابع طبیعی استان بهویژه جنگلهای هیرکانی تأکید کرد و گفت: توسعه گردشگری در این مناطق باید بر پایه حفاظت هوشمندانه و ایجاد زیرساختهای استاندارد صورت گیرد زیرا این جنگلها نقش مهمی در تأمین امنیت زیستی دارند.
به گزارش تفکر، وی با اشاره به ظرفیتهای کمنظیر سواحل دریای خزر برای رونق گردشگری ساحلی اظهار داشت: حمایت از طرحهای گردشگری و اعطای مجوز برای ایجاد اسکلههای گردشگری در غرب مازندران، اقدامی مؤثر در جهت توسعه زیرساختهای گردشگری منطقه است.
خزاییپول جنگلهای هیرکانی را گنجینهای طبیعی و ارزشمند خواند و افزود: توسعه گردشگری در این مناطق باید بر پایه حفاظت هوشمندانه و ایجاد زیرساختهای استاندارد صورت گیرد؛ زیرا این جنگلها نقش مهمی در تأمین امنیت زیستی جامعه دارند.
وی با اشاره به افزایش جمعیت در آینده بهویژه در مناطق شمالی کشور گفت: توجه به زیرساختهای گردشگری بیش از پیش اهمیت دارد و باید بر اساس نیازها و خواستههای فعالان و کنشگران این حوزه، برنامهریزی دقیق و بلندمدت انجام شود.
به گفته وی، تاکنون بیش از ۱۶ پارک جنگلی در غرب مازندران مطالعه شدهاند که آماده واگذاری هستند. بخشی از این پارکها در حال حاضر تحت مدیریت شهرداریها و در اختیار مردم قرار دارند.
خزاییپول افزود: پارکهای جنگلی علاوه بر جذب گردشگر، بستری برای آموزش زیستمحیطی و ترویج فرهنگ حفاظت از طبیعت فراهم میآورند.
وی همچنین به نقش کلیدی مردم در حفاظت از منابع طبیعی اشاره کرد و گفت: ورود مردم به عرصههای منابع طبیعی، بهویژه در مناطقی که ظرفیت گردشگری دارند، منجر به اشتغالزایی و تحول در اقتصاد محلی شده است.
مدیرکل منابع طبیعی مازندران با تأکید بر اهمیت توسعه اکوتوریسم در مراتع منطقه گفت: حضور طبیعتگردان و برنامهریزی برای استفاده مسئولانه از مراتع، میتواند به رشد اقتصاد دامداران و حفاظت از این منابع بینجامد.
وی از موافقت با ایجاد ۱۰ اسکله گردشگری در سواحل غرب مازندران خبر داد و تصریح کرد: برخی از این اسکلهها به بهرهبرداری رسیدهاند و توسعه بیشتر این بخش در دستور کار قرار دارد.

مذاکرات حرفهای در رم
همه شواهد حکایت از آن دارد که موضوع توقف کامل غنیسازی در خاک ایران مهمترین اختلافنظر بین تهران و واشنگتن است و از فحوای کلام سیدعباس عراقچی میتوان اینگونه استنباط کرد که وزیر امور خارجه عمان مأموریت دارد این موضوع را بهعنوان خط قرمز تهران با آمریکا در میان بگذارد و به راه حل مرضیالطرفین برسد.

ماندگاری فرهنگ در قدرشناسی از بزرگان است
برای ما که در حوزه فرهنگ، هنر و رسانه استان حضور داریم و بسیاری از سرمایههای انسانی و معنوی این حوزه را میشناسیم «نخستین همایش چهرههای ماندگار فرهنگ، هنر و رسانه مازندران»، گامی ارزشمند بود که محمد محمدی و همکارانش در ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان به شکلی مناسب و درخور آن را برگزار کردند هرچند باید اذعان کرد که بخش چهرههای رسانه، آنچنان که باید، دیده نشد و گلایههایی هست.

بیم و امیدهای راند چهارم
دور چهارم مذاکرات، علیرغم مخالفتها و سنگاندازیهای بسیار، یکشنبه ۲۱ اردیبهشت در مسقط عمان ادامه خواهد یافت؛ بنابر گفتههای برخی منابع، این دور از گفتوگوها، ترکیبی از مذاکرات مستقیم و غیرمستقیم خواهد بود. پخش خبرهایی انحرافی مانند تغییر نام خلیجهمیشهفارس بهمثابه دروغ ۱۳ بیشتر شبیه یک بازی روانی بود که موجی عجیب در فضای مجازی بهپا کرد...
