
فرماندار چالوس در نشست با خبرنگاران:
نقد رسانهها میتواند سبب هوشیاری مدیران شود
«یحیی یوسفپور» ظهر شنبه در گفتوگو با خبرنگاران ضمن گرامیداشت دهه کرامت و هفته معلم و کارگر از رسانهها بهعنوان رکن چهارم دموکراسی و زبان گویای مردم یاد کرد و گفت: نقد میتواند سبب هوشیاری مدیران دستگاههای اجرایی شود.
به گزارش تفکر، وی از رسانهها به عنوان آژیر خطر یاد کرد و گفت: رسانهها موانع را به مدیران دستگاه اجرایی اعلام میکنند تا در زمینه چالشها تدبیر شود.
نماینده عالی دولت در چالوس در همین زمینه ادامه داد: نقد باید بر پایه دانش و آگاهی و اخلاق باشد و هر کسی میخواهد در زمینههای مختلف نقدی را انجام دهد باید به این موارد توجه کنند.
یوسفپور ظرفیت مرزنآباد را از نظر بوم گردی و گردشگری بالا دانست و گفت: باید زمینه صدور مجوز را در منطقه تسهیل کنیم و سعی میکنم در قالب اعتبارات مدیریت بحران ردیفی برای بهسازی محورهای بخش کوهستان تأمین کنیم.
وی با بیان اینکه شهرستان چالوس ویژه است و توانمندیهای زیادی در حوزههای مختلف دارد، گفت: در حال تشکیل هست کارگروه مختلف مردمی هستیم تا از نظرات آنان برای حل مسائل منطقه استفاده کنیم.
فرماندار چالوس از شناسایی ۸۰ نفر از نخبگان برای حضور در این کارگروهها خبر داد و گفت: این کارگروهها شامل بانوان، سرمایهگذاری و غیره است.
یوسفپور با بیان اینکه شهروندان باید بتوانند به کسب و کار بپردازند، گفت: چند پیشران توسعه را باید در سطح شهرستان پیگیری کنیم و یکی از ظرفیتهای مهم منطقه کشاورزی است.
وی ضعف صنایع تبدیلی را از جمله مشکلات ذکر کرد و گفت: با توجه به شرایط مناسب در اراضی کوهستانی و بخش مرکزی برای توسعه این فضا باید برنامهریزی کنیم.

مدیریت بحران پیش از بحران
در روزگاری که فوتبال دیگر صرفاً یک پدیده ورزشی نیست، بلکه آینهای از تحولات اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و هویتی ملتهاست، نامه اخیر «محمدرضا زنوزی مطلق»؛ مالک فرهیخته باشگاه تراکتور تبریز فراسوی یک ابلاغیه مدیریتی، متنی است استراتژیک که روح بلند ایرانیت، اخلاق پهلوانی و بلوغ سیاسی را در سطرسطر خویش منعکس میسازد.

مرگ در میانهی زندگی
اینجا نه فقط برای رفتن به میدان جنگ یا سفر به قله اورست که برای رفتن برای کار روزانه در محیطی معمولی تنها چند کیلومتر دورتر از خانهات هم باید وصیتنامه بنویسی. اینجا کانون مدیران و مسئولان سربههوا است.

کیفیسازی فرآیند تولید نان
روز ۳۱ فروردین در تقویم رسمی کشور، روز ملی گندم و نان نامگذاری شده است و چه نکو خواهد بود که در این روز بزرگ، همپیمان با ابر و باد و مه و خورشید و فلک، شکرگذار و قدرشناس خالقی باشیم که مهمترین مائده آسمانی را بر سفره مردم قرار داد و با «شیوه تفکر سیستمی» به جای «کیفیسازی محصول» تلاش کنیم تا «فرآیند تولید نان» کیفیسازی شود.
