به گزارش تفکر، وی از رسانهها به عنوان آژیر خطر یاد کرد و گفت: رسانهها موانع را به مدیران دستگاه اجرایی اعلام میکنند تا در زمینه چالشها تدبیر شود.
نماینده عالی دولت در چالوس در همین زمینه ادامه داد: نقد باید بر پایه دانش و آگاهی و اخلاق باشد و هر کسی میخواهد در زمینههای مختلف نقدی را انجام دهد باید به این موارد توجه کنند.
یوسفپور ظرفیت مرزنآباد را از نظر بوم گردی و گردشگری بالا دانست و گفت: باید زمینه صدور مجوز را در منطقه تسهیل کنیم و سعی میکنم در قالب اعتبارات مدیریت بحران ردیفی برای بهسازی محورهای بخش کوهستان تأمین کنیم.
وی با بیان اینکه شهرستان چالوس ویژه است و توانمندیهای زیادی در حوزههای مختلف دارد، گفت: در حال تشکیل هست کارگروه مختلف مردمی هستیم تا از نظرات آنان برای حل مسائل منطقه استفاده کنیم.
فرماندار چالوس از شناسایی ۸۰ نفر از نخبگان برای حضور در این کارگروهها خبر داد و گفت: این کارگروهها شامل بانوان، سرمایهگذاری و غیره است.
یوسفپور با بیان اینکه شهروندان باید بتوانند به کسب و کار بپردازند، گفت: چند پیشران توسعه را باید در سطح شهرستان پیگیری کنیم و یکی از ظرفیتهای مهم منطقه کشاورزی است.
وی ضعف صنایع تبدیلی را از جمله مشکلات ذکر کرد و گفت: با توجه به شرایط مناسب در اراضی کوهستانی و بخش مرکزی برای توسعه این فضا باید برنامهریزی کنیم.