کد خبر : 1244
زمان انتشار : 1403/10/17 |
سلامت غذایی و کشاورزی ارگانیک اولویت ماست
رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران:

سلامت غذایی و کشاورزی ارگانیک اولویت ماست

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران در پاسخ به سوال «تفکر» درخصوص کشاورزی ارگانیک در مازندران گفت: در دو سال اخیر کشت برنج به روش «icm» با هدف تولید محصول سالم و ارگانیک را در دستور کار قرار دادیم.

به گزارش تفکر،کشاورزی ارگانیک یا کشاورزی زیستی گونه‌ای کشاورزی است که در تولید و فرآوری محصولات آن از کودهای شیمیایی، سموم، هورمون‌ها و دستکاری‌های ژنتیکی استفاده نشود و همه مراحل تقویت زمین، کاشت، مبارزه با آفات و برداشت با استفاده از نهاده‌های طبیعی (همچون کود زیستی، کمپوست‌ها و حشرات) انجام می‌شود.

استان مازندران کانون کشاورزی و تولید غذای کشور است و بیش از 30 محصول کشاورزی در بیش از 450 هزار هکتار از اراضی این استان تولید می‌شود که برخی از آن‌ها هم در کمیّت و هم در کیفیت در کشور و منطقه منحصربه‌فرد است و به سایر استان‌ها ارسال یا به بازارهای منطقه‌ای صادر می‌شود و برای مراقبت از سلامت غذایی، لازم است کشاورزی ارگانیک کانون توجه مردم و سیاست‌گذاری مدیران دولتی به‌ویژه جهاد کشاورزی باشد. 

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران در پاسخ به سوال «تفکر» درخصوص کشاورزی ارگانیک در مازندران گفت: در دو سال اخیر کشت برنج به روش «icm» با هدف تولید محصول سالم و ارگانیک را در دستور کار قرار دادیم که از کود شیمیایی استفاده نمی‌شود و آفت‌کش‌های شیمیایی هم حذف می‌شوند.

بابک مومنی با تأکید بر  تقویت سلامت غذایی با کشاورزی ارگانیک ادامه داد: در سال 1402 حدود صد و سی هکتار از اراضی شالیزاری به زیر این روش رفت و در سال 1403 هم با یک جهش بزرگ، کشت برنج به این روش در سه هزار هکتار رقم خورد.

وی افزود: ما در حوزه استفاده از کودهای زیستی و آلی رویکرد جدی در ستاد تغذیه وزارت جهاد کشاورزی داریم و در سازمان جهاد کشاورزی استان هم همین رویکرد را دنبال می‌کنیم و برنامه‌های خوبی هم اجرا کردیم.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: هفته گذشته مجموعه‌های تولیدکننده انواع کودهای زیستی و آلی را در آمل جمع کردیم و نشستی با آنان داشتیم تا به جای کودهای شیمیایی، از تولیدات آنان در باغ‌ها استفاده شود.

لینک کپی شد
ارسال نظرات
یادداشت