مدیرعامل مجمع خیّران مدرسهساز در دیدار با استاندار مازندران خبر داد:
اجرای یکصد پروژه مدرسهسازی به ارزش سه هزار میلیارد ریال با مشارکت خیّران
«سید حسین هاشمی» مدیرعامل مجمع خیّرین مدرسهساز استان مازندران در نخستین دیدار اعضای این مجمع با «مهدی یونسی رستمی» استاندار مازندران از مشارکت خیّران در یکصد پروژه مدرسهسازی به ارزش سه هزار میلیارد ریال در استان خبر داد.
به گزارش اختصاصی تفکر، استاندار مازندران در دیدار با اعضای مجمع خیّرین مدرسهساز استان مازندران، مدیرکل آموزش و پرورش و مدیرکل نوسازی و تجهیزات مدارس توجه به مدارس در مناطق کمتربرخوردار را اولویت دولت چهاردهم عنوان کرد.
«مهدی یونسی رستمی» در این دیدار با بیان این که خیّرین، بزرگترین خدمت را به جامعه ارائه میکنند، گفت: ایجاد فضاهای آموزشی در مناطق کمبرخوردار بیشتر مورد توجه باشد.
• حمایت همهجانبه استاندار مازندران از فعالیت مجمع خیّرین
وی با بیان این که خیّرین، بزرگترین خدمت را به جامعه ارائه میکنند، افزود: از فعالیت خیّرین مدرسهساز شخصاً قدردانی و از ادامه فعالیت و مشارکت آنان حمایت میکنم.
نماینده عالی دولت در مازندران با اشاره به این که در کنار جامعه خیّرین استان پای کار هستم، اظهار داشت: باید ظرفیت مولدسازی داراییهای دولت در زمینه مدرسهسازی را فعال کنیم و بنده نیز از این موضوع حمایت کامل خواهم کرد.
وی تأکید کرد: برای خیّرین هیچ محدودیت زمانی نداریم و هر وقت لازم باشد وقت میگذاریم.
«مهدی یونسی رستمی» خطاب به خیّرین مدرسهساز، گفت: امکان دارد در یک منطقه، نیاز به احداث مدرسه جدید نباشد اما ایجاد فضاهای دیگر در مدرسه از جمله نمازخانه، سالن ورزشی و سالن اجتماعات نیاز باشد که خیّرین در این عرصه میتوانند فعالیت کنند.
استاندار بر ایجاد فضاهای آموزشی در مناطق کمتربرخوردار تاکید کرد و ضمن قدردانی ویژه از تلاشها و خدمات خیّرین عزیز مدرسهساز، افزود: دست تکتک خیّرین مدرسهساز را که با بذل مال و زمان خود زمینه تحصیل فرزندان این استان را فراهم میآورند را به گرمی میفشارم.
• نیاز آموزش و پرورش به مشارکت همهجانبه مردم و نهادهای دولتی و غیردولتی
مدیرکل آموزش و پرورش استان مازندران نیز در حاشیه این نشست گفت: توفیقی حاصل شد که امروز به اتفاق اعضای مجمع خیّرین مدرسهساز استان به خدمت استاندار مازندران رسیدیم.
«حسین کمالی» افزود: آموزش و پرورش یک نهاد فرهنگی و اجتماعی است و برای تحقق اهداف متعالی آموزشی و تربیتی نیاز به مشارکت همهجانبه از سوی مردم و نهادهای دولتی و غیردولتی دارد.
وی ادامه داد: امروز که بیش از بیست سال از تأسیس مجامع خیّرین مدرسهساز کشور گذشته است در استان مازندران نیز مشارکت بینظیری شکل گرفت و من میتوانم بگویم چیزی حدود 40 تا 50 درصد از مدارس استان با مشارکت خیّرین احداث شد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مازندران گفت: استاندارد فضای آموزشی در استان مازندران حدود 6 متر مربع به ازای هر دانشآموز است که استاندار مطلوبی است هرچند با توجه به شهرستان و منطقه این عدد متغیر است و در برخی شهرستانها کمتر از این رقم است و لازم است توجه بیشتری به این شهرستانها و مناطق صورت بگیرد.
«حسین کمالی» در ادامه افزود: در جلسه با دکتر مهدی یونسی رستمی و با توجه به نیازی که وجود دارد، 17 مدرسه برای نوسازی انتخاب شد و قرار شد در اولین جلسه شورای آموزش و پرورش به ریاست استاندار با حضور فرمانداران شهرستانها مصوب و در اسرع وقت با مشارکت خیّرین کار شروع شود و تا اول مهر آینده، این مدارس به بهرهبرداری برسد.
مدیرکل آموزش و پرورش در همین زمینه ادامه داد: قرار است برای تکمیل این 17 مدرسه که از 2 تا 6 یا 7 کلاس دارند، از ظرفیت خیّرین استانی، شهرستانی و همچنین خیّرین ملی استفاده شود.
کمالی افزود: من هم به سهم خود از خیّرین عزیز قدردانی میکنم که همواره در کنار ما بودند و حتی در برخی موارد، تلاش آنان از تلاش همکاران ارجمند من هم بیشتر بوده است.
• اجرای 100 پروژه به ارزش 3 هزار میلیارد ریال
مدیرعامل مجمع خیّرین مدرسهساز مازندران نیز در این جلسه گزارشی از این مجموعه ارائه کرد که در راستای سیاست دولت چهاردهم مبنی بر توسعه عدالت در فضاهای آموزشی کشور است.
سید حسین هاشمی گفت: بیش از یکصد پروژه توسط خیّرین استان در سال جاری با ارزش ریالی 300 میلیارد تومان به دست اجرا گرفته شد که بخشی از این تعهدات انجام و بخشی هم در حال انجام است.
وی همچنین از استاندار مازندران نیز بهخاطر اظهار لطف به مجمع و قول حمایت همهجانبه قدردانی کرد.
• توجه به دانشگاه فرهنگیان برای تأمین کادر آموزشی
فرهاد شاهسوارانی نایبرییس مجمع خیّرین مازندران و عضو جامعه خیّرین مدرسهساز کشور نیز در این نشست ضمن قدردانی از استاندار مازندران بر ضرورت توجه به دانشگاه فرهنگیان برای تأمین نیروی مورد نیاز در حوزه آموزش تأکید کرد.
• اگر خیّرین نبودند، آموزش و پرورش با چالش مواجه میشد
«مهدی استادیان ساروی» مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان نیز در این دیدار ضمن قدردانی از خدمات خیرین مدرسهساز گفت: نقش خیّرین در کاهش مدارس ناایمن و فرسوده و احداث مدارس زیبا و مستحکم پررنگ و ستودنی بوده و اگر حضور تأثیرگذار آنها نبود امروزه با چالشهای زیادی در حوزه آموزش و پرورش مواجه بودیم.
وی گفت: بعد از انقلاب اسلامی 3191 پروژه آموزشی در استان مازندران اجرایی شده که از این میزان 658 واحد اموزشی را خیّرین احداث کردهاند.
گفتنی است در نخستین دیدار اعضای مجمع خیّرین مدرسهساز استان مازندران با «مهدی یونسی رستمی» استاندار مازندران، علاوه بر «فرهاد شاهسوارانی» و «سید حسین هاشمی»، «حاج حسین بیک مهدوی» رییس هیأت مدیره مجمع خیّرین مدرسهساز مازندران، «دکتر عباسی»، «سرکار خانم داراب» و «آقای لاسمی» از اعضای این مجمع نیز حضور داشتند.
تصاویر خبر
لینک کپی شد
ارسال نظرات
ضرورت مدیریت تحولآفرین و خلاق در مازندران
چرا با وجود این تعداد نیروی انسانی پرشمار که حقوقبگیر دولت هستند و در اینهمه جلسه و همایشهای کماثر شرکت میکنند؛ اوضاع اقتصادی و اجتماعی مردم بهعنوان جامعه هدف، تکان که نمیخورد هیچ؛ بلکه روزبهروز بیشتر در معرض شکنندگی قرار دارد؟
عشرت کراری
تغییر یا تسلیم؛ مسأله این است
طی دو روز گذشته دو خبر از «عذرخواهی» از استاندار مازندران و نماینده مردم ساری و میاندورود در صدر خبرگزاریهای استان قرار گرفت که هم بارِ مثبت دارد و هم منفی اما بارِ منفی آن ماندگارتر است.
تحریریه تفکر
نکند کابوسی در راه باشد ؟!
تنها چند روز تا پایان نخستین ماهِ زمستان باقی مانده و هنوز برفی که بتواند سفرههای زیرزمینی را پُرآب کند از آسمان نباریده است و به استثنای بارش برف مختصر و بارانی که در نیمه اول پاییز دیدیم، نرخ نزولات آسمانی در سالِ آبی امسال پایین بوده است و ادامه این روند، میتواند تابستان 1404 را بهویژه برای مازندران به کابوسی خوفناک تبدیل کند.
تحریریه تفکر
سخنی با استاندار در باب زباله
از «مهدی یونسی رستمی» بهعنوان یک متخصص و مدیری که در موضوعات مختلف تلاش کرد از نزدیک ورود کند و نگاه تخصصی به آن بیندازد، توقع داریم درخصوص مدیریت پسماند با استفاده از طرح «ماپ» -مدیریت اجتماعی پسماند- هم آگاهی کسب کند.
تحریریه تفکر