به گزارش تفکر، نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی امروز شنبه در جمع دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: هرچند مشکل پسماند در همه شهرهای شمال کشور فراگیر شد اما این بحران در بابل جدیتر است.
وی گفت: در سفر اخیر رییس قوه قضاییه چالشهای پسماند مازندران واکاوی و بر ضرورت حل و فصل این موضوع در جلسه سران قوا تاکید شد.
فاطمی با اشاره به این مطلب که مشکل پسماند مازندران یا باید به شکل استانی و یا بخشی حل شود، اظهار کرد: اگر چند نقطه در مازندران مشخص و با سرمایهگذاریهای چند شهر، زبالهها ساماندهی شود گرهگشا است،
نماینده بابل در مجلس شورای اسلامی افزود: البته در بسیاری از کشورهای دنیا هر بخشی در شهرها با اجرای دقیق تفکیک زباله از مبداء و اجرای درست چرخه بازیافت این مشکل را حل کردند که این ظرفیت برای شهرهای شمالی و بابل قابل اجرا است.
وی ادامه داد: در شرایط فعلی جدیترین درخواست ما آن است برای حل قطعی مشکل پسماند شمال، سران سه قوه کمک و تصمصم نهایی را اتخاذ کنند.
فاطمی با بیان این مطلب که تعطیلی سایت زباله انجیلسی بابل با حکم قطعی دادگاه انجام شد، ادامه داد: بر اساس همان حکم دستگاههای مربوطه باید زمین جایگزین برای مدیریت پسماند شهرستان و ساماندهی میلیونها تن زباله و شیرابههای دپو شده انجیلسی را انجام دهند.
عضو کمسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: جانمایی سایت زباله انجیلسی بسیار غیرکارشناسی بوده و ترکفعلهای زیادی در ۲۷ سال گذشته در این سایت انجام گرفت.
فاطمی تصریح کرد: مجمع نماینده شمال کشور برای حل سه چالش مهم شمال در حوزه پسماند، آب و کشاورزی اتفاق نظر دارند و در این مسیر گام برمیدارند.

از «دونوج و رتون» تا «نشای مجدد»
«سدها و آببندانهای پُر از آب» و «قیمت بالای برنج» موجب شد تعداد قابلتوجهی از شالیکاران مازندران در تدارک کشت مجدد برنج هستند و عزم خود را جزم کردند تا به صورت دونوج و رتون یا نشای مجدد، پس از دروی محصول خود طی چند روز آینده، برنجکاری برای کشت دوم را آغاز کنند.

تابستان تازه به مازندران رسید !
در حالیکه بیست روز از نخستین ماه تابستان سپری شده است، تا امروز در استان مازندران شاهد گرمای تابستانی نبودیم هرچند برخی اخبار حکایت از آن دارد که طی چند روز آینده قرار است گستردهترین و شدیدترین موج گرما وارد کشور و استان مازندران شود.

از «گندمِ استراتژیک» تا «نانِ سیاسی»
گندم محصولی استراتژیک است به این دلیل که نان کالایی سیاسی است و اگر میبینیم دولت مقادیر قابلتوجهی یارانه به این بخش اختصاص میدهد بهخاطر تأمین نان است که کمبود آن میتواند تنشهای اجتماعی و حتی امنیتی با خود بیاورد.
