
با حضور مشاور عالی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و مدیران ارشد استانی برگزار شد؛
تکریم و معارفه رییس دانشگاه مازندران
«ابراهیم صالحی عمران» رییس جدید دانشگاه مازندران طی مراسمی با حضور «محمد روشن» مشاور عالی وزیر علوم تحقیقات و فنآوری، «آیتالله محمدی لایینی» نماینده مقام معظم رهبری در استان، «سیدامیر حسینیجو» معاون استاندار، مدیران، استادان و دانشجویان این مرکز بزرگ علمی معارفه شد و از تلاش «حشمتالله علیزاده» قدردانی بهعمل آمد.
به گزارش تفکر، رییس جدید دانشگاه مازندران با اشاره به روند کاهش انگیزه در میان دانشجویان و حتی برخی از استادان، به موضوع آمایش آموزش عالی در کشور اشاره کرد و گفت: در آمایش سرزمینی، ما باید مرزهای خود را بر اساس معیارهای علمی مشخص کنیم. باید در کنار تولید علم، به دو نکته اساسی توجه کنیم. اول بحث تجاریسازی و اقتصاد آموزش عالی است که باید در این حوزه، بخشهای خصوصی را درگیر کنیم.
ابراهیم صالحی عمران در ادامه، به موضوع کارکرد فرهنگی دانشگاه اشاره کرد و اظهار داشت: فرهنگ ابعاد وسیعی دارد و این تصور محدود شدهای که در بعضی از این مراسم فرهنگی میبینیم، باید اصلاح شود. کار فرهنگی باید بر کیفیت و روش زندگی دانشجو اثرگذار باشد روی نگرش دانشجو و ترغیب او در ماندن و خدمت به کشور اثرگذار باشد.
وی ادامه داد: مراکز آموزش عالی باید این رویکرد را در کنار تربیت نیروی انسانی تقویت کنند و به مبانی دینی، نیازهای زندگی اجتماعی و نیازهای روز نسل جوان توجه داشته باشند که مهمترین مصادیق آن، آشنایی دانشجو با شعر، ادبیات، هنر و آثار تاریخی و اسطورهها و تلاش در تببین مقوله زیباییشناسی است.

از «دونوج و رتون» تا «نشای مجدد»
«سدها و آببندانهای پُر از آب» و «قیمت بالای برنج» موجب شد تعداد قابلتوجهی از شالیکاران مازندران در تدارک کشت مجدد برنج هستند و عزم خود را جزم کردند تا به صورت دونوج و رتون یا نشای مجدد، پس از دروی محصول خود طی چند روز آینده، برنجکاری برای کشت دوم را آغاز کنند.

تابستان تازه به مازندران رسید !
در حالیکه بیست روز از نخستین ماه تابستان سپری شده است، تا امروز در استان مازندران شاهد گرمای تابستانی نبودیم هرچند برخی اخبار حکایت از آن دارد که طی چند روز آینده قرار است گستردهترین و شدیدترین موج گرما وارد کشور و استان مازندران شود.

از «گندمِ استراتژیک» تا «نانِ سیاسی»
گندم محصولی استراتژیک است به این دلیل که نان کالایی سیاسی است و اگر میبینیم دولت مقادیر قابلتوجهی یارانه به این بخش اختصاص میدهد بهخاطر تأمین نان است که کمبود آن میتواند تنشهای اجتماعی و حتی امنیتی با خود بیاورد.
