کد خبر : 4751
زمان انتشار : 1404/03/04 |
«زباله‌سوز ساری» برای تکمیل به 3000 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران:

«زباله‌سوز ساری» برای تکمیل به 3000 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

«عبدالرضا دادبود» درباره آخرین وضعیت نیروگاه زباله‌سوز ۴۵۰ تنی شهرستان ساری گفت: بر اساس گزارش‌های رسیده از شهرداری شهرستان ساری و مدیر طرح، میزان پیشرفت فیزیکی کل پروژه در بخش نصب تجهیزات ابنیه به ۹۱ درصد رسید و سه هزار میلیارد تومان اعتبار جهت تکمیل این پروژه مورد نیاز است.

به گزارش تفکر، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران درباره اصلی‌ترین تجهیزات باقی‌مانده برای تکمیل پروژه افزود: با توجه به درصد بالای پیشرفت فعالیت در تکمیل پروژه، در شرایط حاضر ضرورت جدی جهت خرید سه کانتینر تابلوی LV بسیار مهم و اساسی که با تاکید جدی استاندار موضوع با جدّ و جهد در دستور کار قرار گرفت که در حال حاضر از بندر دبی به سمت بندرعباس در حال حمل بوده و ان‌شاالله تا پایان اردیبهشت‌ماه جاری به محل سایت می‌رسد.

وی درباره مستندات مالی پروژه گفت: از سال ۱۳۹۱ تاکنون مبلغ ۶۱۲ میلیارد ریال از محل منابع دولتی برای تکمیل این پروژه تخصیص داده شده است که در جدول زیر مبالغ تخصصی در سنوات مختلف قید شده است.

دادبود ادامه داد: مدت زمان مورد نیاز برای تکمیل پروژه، ۲ ماه برای بخش ابنیه و ۴ ماه برای بخش تجهیزات و مبلغ مورد نیاز برای تکمیل پروژه، ۲۸۸ هزار دلار برای بخش تجهیزات (باقی‌مانده سهم شهرداری) و سه هزار و ۱۵۰ میلیارد ریال برای تکمیل و اتمام ابنیه است.

سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران درباره راه دسترسی پروژه گفت: راه دسترسی مجزا از خارج شهرک صنعتی به طول ۴ کیلومتر با تأمین منابع مالی و تملک برخی از بخش‌های معارض تا پایان آذر ماه و قبل از رسیدن ظرفیت نیروگاه به ظرفیت اسمی احداث خواهد شد و برآورد سال قبل برای اجرای این بخش حدود ۴۰ میلیارد تومان بوده و شهرداری پس از به‌روزرسانی هزینه‌ها و تخصیص منابع باید نسبت به انعقاد قرارداد اقدام نماید.

وی درباره تأمین آب‌پروژه افزود: آب خام مورد نیاز نیروگاه در مقطع شروع راه‌اندازی، ۱۶ لیتر در ثانیه (حدود ۱۳۸۰ مترمکعب در روز) است. گزینه اصلی برای تأمین آب، آب سد شهید رجایی بوده و حفر چاه برای تأمین آب در شرایط تنش آبی در دستور کار شهرداری قرار دارد.

دادبود ادامه داد: در حال حاضر در زمینه آب‌رسانی، حدود ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی حاصل شده و حدود ۲ کیلومتر از مسیر ۵ کیلومتری انتقال آب (از سد به مخزن خاکی و از آنجا به مخزن ۱۰۰۰) انجام شده است.

وی درباره تأمین برق‌ نیز گفت: در حال حاضر، اشتراک ۸۵۰ کیلووات برای مصارف داخلی نیروگاه و ۱.۵ مگاواتی برای راه اندازی نیروگاه خریداری شده است و برای انتقال برق تولیدی نیروگاه به شبکه سراسری، حدود ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی حاصل شده و در این راستا ساخت تابلوها و خرید و اجرای کابل‌های خودنگهدار انجام شده و نصب روی تیرها در حال انجام است.

دادبود تصریح کرد: در صورت پذیرش ۴۵۰ تن زباله به‌صورت روزانه در نیروگاه، میزان تولید برق حدود ۵ مگاوات بر ساعت خواهد بود.

لینک کپی شد
ارسال نظرات
یادداشت