
استاندار مازندران خبر داد:
بهرهبرداری از 90 درصد طرحهای نیمهتمام طی دو سال آینده
«مهدی یونسی رستمی» در دیدار با اعضای ستاد روحانیان طرفدار دکتر مسعود پزشکیان در مازندران با اشاره به اینکه باید اقدامات و دستاوردهای امیدانگیز برای مردم رقم بزنیم، گفت: استان تبدیل به یک کارگاه عمرانی شد و برنامه داریم طی دو سال آینده 90 درصد از طرحهای نیمهتمام را به بهرهبرداری برسانیم.
به گزارش تفکر، استاندار مازندران خاطرنشان کرد: ۲ هزار و ۳۰۰ طرح عمرانی در گذشته فعال بود اما اکنون راکد ماندند که بیش از ۱۰۰ پروژه مجدداً شروع به کار کرد و هزار و ۱۰۰ نفر به کار بازگشتند. در ۲ سال آینده حدود ۹۰ درصد از پروژههای نیمهتمام را به بهرهبرداری میرسانیم.
این مسئول تصریح کرد : ۱۶۰۰ مگاوات کمبود برق در استان مازندران داریم که کار سختی برای رفع ناترازیها پیش روی ما است ولی با توکل به خدا و اعتقادی که به خدمت به مردم داریم و تجمیع همه ظرفیتها این مشکلات را رفع خواهیم کرد.
وی گفت: برای خدمت به مردم وارد عرصه مدیریتی شدم و همه تلاش خود را برای حل مشکلات استان بهکار خواهم بست.
استاندار مازندران اظهار کرد: این تعهد اخلاقی را به مردم استان میدهم که کار غیرعلمی و غیر کارشناسی را انجام نمیدهم.
یونسی همچنین گفت: ۷۱۰ میلیارد تومان در حوزه ارتباطات و فناوری طی ۵ ماه اخیر اعتبار جذب کردیم.
وی تاکید کرد: به گفتمان وفاق رییسجمهور اعتقاد راسخ دارم و افراطی عمل نمی کنم و در انتصابات از خانواده شهدا و نیروهای انقلابی و جوان استفاده کردم و به دنبال بهبود معیشت مردم و ایجاد اشتغال هستم چراکه منجر به امنیت پایدار و توسعه اقتصادی میشود.

از «گندمِ استراتژیک» تا «نانِ سیاسی»
گندم محصولی استراتژیک است به این دلیل که نان کالایی سیاسی است و اگر میبینیم دولت مقادیر قابلتوجهی یارانه به این بخش اختصاص میدهد بهخاطر تأمین نان است که کمبود آن میتواند تنشهای اجتماعی و حتی امنیتی با خود بیاورد.

عاشورا و ملتِ امام حسین(ع)
ماه محرم امسال در دیار علویان یک تفاوت با سنوات قبل داشت و آن تشییع پیکر شهدای حملات تروریستی اخیر رژیم صهیونیستی بود که در شهرهای مختلف استان برگزار شد، شهدایی که اکثریت آنان غیرنظامی، زن و کودک بودند و نوع شهادت آنان نیز مانند آنچه در کربلای امام حسین(ع) رخ داد، آکنده از مظلومیت بود.

همیشه واسطهها و دلالان برنده هستند !
طی چند سال گذشته قیمت برنج طارم محلی در زمان برداشت، به حداقل خود میرسد و چند ماه پس از آنکه کشاورز، برنج تولیدی خود را با قیمت پایین فروخت و کیسههای شالی به سلامت در انبار دلالان بر زمین نشست، قیمت آن افزایش مییابد و واسطهها و دلالان برنده میشوند.
