
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مازندران در نشست خبری بهمناسبت هفته ملی جمعیت:
پیری جمعیت یک تهدید جدی است
«امالبنین محمدی» با اشاره به برخی بررسیهای انجامشده درخصوص نرخ پایین ازدواج و فرزندآوری گفت: ریشه اصلی این مشکل، در اقتصاد نیست و بسیاری از افراد هستند که وضعیت درآمدی خوبی دارند اما ازدواج نمیکنند و از فرزندآوری گریزان هستند و لازم است در این مسیر فرهنگسازی صورت گیرد.
به گزارش تفکر، مدیرکل بانوان و خانواده استان مازندران در ابتدای این نشست گفت: بهخاطر کوتاهیهایی که در چند دهه قبل انجام شد ایران عزیز در حفرهای افتاد به نام پیری جمعیت که یک تهدید جدی است و همه باید به سهم خود فعالیت کنیم تا این تهدید مدیریت شود.
وی با اشاره به هشدارهای رهبر معظم انقلاب در این زمینه ادامه داد: طی چند سال اخیر خوشبختانه اقدامات حقوقی انجام شد، قانون جوانی جعیت به تصویب رسید و مشوقهایی درنظر گرفته شد تا خانوادهها به سمت فرزندآوری روی آورند و فرهنگ اکتفاکردن به یک یا دو فرزند در میان خانوادهها تغییر کند.
مديرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مازندران در ادامه گفت: علیرغم اینکه قوانین خوبی طی چند سال اخیر به تصویب رسید و اقدامات خوبی انجام گرفت اما نتیجه چندان رضایتبخش نیست.
محمدی گفت: من از رسانهها میخواهم در کنار ما باشند و دست ما را بگیرند چون برابر بررسیهای ما ریشه اصلی این مشکل، در اقتصاد نیست و بسیاری از افراد هستند که وضعیت درآمدی خوبی دارند اما ازدواج نمیکنند و از فرزندآوری گریزان هستند و لازم است فعالان رسانه کنار ما باشند تا در این مسیر فرهنگسازی صورت گیرد.

از «گندمِ استراتژیک» تا «نانِ سیاسی»
گندم محصولی استراتژیک است به این دلیل که نان کالایی سیاسی است و اگر میبینیم دولت مقادیر قابلتوجهی یارانه به این بخش اختصاص میدهد بهخاطر تأمین نان است که کمبود آن میتواند تنشهای اجتماعی و حتی امنیتی با خود بیاورد.

عاشورا و ملتِ امام حسین(ع)
ماه محرم امسال در دیار علویان یک تفاوت با سنوات قبل داشت و آن تشییع پیکر شهدای حملات تروریستی اخیر رژیم صهیونیستی بود که در شهرهای مختلف استان برگزار شد، شهدایی که اکثریت آنان غیرنظامی، زن و کودک بودند و نوع شهادت آنان نیز مانند آنچه در کربلای امام حسین(ع) رخ داد، آکنده از مظلومیت بود.

همیشه واسطهها و دلالان برنده هستند !
طی چند سال گذشته قیمت برنج طارم محلی در زمان برداشت، به حداقل خود میرسد و چند ماه پس از آنکه کشاورز، برنج تولیدی خود را با قیمت پایین فروخت و کیسههای شالی به سلامت در انبار دلالان بر زمین نشست، قیمت آن افزایش مییابد و واسطهها و دلالان برنده میشوند.
