
هشدار معاون وزیر و رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور:
آمار کودکان اوتیسم رو به افزایش است
معاون وزیر و رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در حاشیه نخستین جشنواره ملی تولیدات نرمافزاری و دستساختههای ارزیابی و مداخله حوزه اختلالات یادگیری ویژه و دیرآموز که در ساری برگزار شد، گفت: آمار کودکان مبتلا به اوتیسم در کشور رو به افزایش و بیش از نرم جهانی است و ضرورت دارد درخصوص علت این امر، مطالعات میدانی و پژوهشهای علمی صورت گیرد.
به گزارش تفکر، سالار قاسمی گفت: نُرم جهانی دانشآموزان با نیازهای ویژه یک درصد است و با توجه به حدود ۱۵ میلیون دانشآموز که در کشور داریم تعداد دانشآموزان استثنایی در کشور ما برابر با نُرمهای جهانی است اما در طیف اوتیسم ما شاهد افزایش دانشآموز هستیم و باید این موضوع مورد مطالعه دقیق قرار بگیرد.
رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در ادامه افزود: ۲۳ هزار معلم در مقاطع مختلف مشغول تدریس هستند که جزو بهترین و نمونهترین معلمان به شمار میآیند و دو هزار واحد آموزشی و ۸۵۰ مرکز جامع سنجش داریم.
وی همچنین گفت: دانشآموزانِ با نیازهای ویژه، دو گروه هستند گروه اول که در مدارس ما تحصیل میکنند که ۸۲ هزار نفر هستند و آسیبهایی از قبیل نابینایی، ناشنوایی، اختلال رفتاری و اوتیسم و .. دارند و گروه دوم هم دانشآموزان تلفیقی و فراگیر ما هستند که ۱۷ هزار دانشآموز هستند که در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.
معاون وزیر و رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور ادامه داد: حضور دانشآموزان با نیازهای ویژه در مدارس عادی هم بر روی آموزش و تربیت این دانشآموزان موثر است و بر جامعهپذیری آنان کمک میکند و هم موجب میشود دانشآموزان عادی نحوه برخورد با چنین دانشآموزانی را یاد بگیرند و طی چند سال آینده هدفگذاری ما این است که تعداد دانشآموزان طرح فراگیر را زیاد کنیم.
سالار قاسمی گفت: آموزش و پرورش استثنایی تخصصیترین و تعاملیترین بخش آموزش و پرورش است و بر این اساس هم در درون آموزش و پرورش تفاهمنامههای متعدد داریم ازجمله امروز و در این همایش تفاهمنامهای با سرکار خانم حکیمزاده امضا کردیم یا تفاهمنامههایی که با تربیت بدنی و بهزیستی داریم تا به اهداف مورد نظر برسیم.
وی در ادامه گفت: جملهای گفته میشود که «جامعهای که نتواند به دانشآموزان با نیازهای ویژه و این افراد خدمات بدهد، در حقیقت این جامعه معلول است» و ما باید بدانیم این افراد معلول یا ناتوان نیستند بلکه نیازها و توان این دانشآموزان با دانشآموزان عادی متفاوت است.
رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در ادامه گفت: ۲۰۰۰ همکار فرهنگی ما آثار خود را برای این جشنواره فرستادند و این یک اقدام ملی نوآورانه بود که ۲۰۰اثر انتخاب شد و به جشنواره راه یافت و درنهایت ده اثر بهعنوان منتخب، مورد قدردانی قرار خواهند گرفت و این آثار در مرکزی با عنوان مرکز جامع یادگیری نگهداری خواهد شد و برای آموزش و پرورش مورد استفاده خواهد گرفت.

عاشورا و ملتِ امام حسین(ع)
ماه محرم امسال در دیار علویان یک تفاوت با سنوات قبل داشت و آن تشییع پیکر شهدای حملات تروریستی اخیر رژیم صهیونیستی بود که در شهرهای مختلف استان برگزار شد، شهدایی که اکثریت آنان غیرنظامی، زن و کودک بودند و نوع شهادت آنان نیز مانند آنچه در کربلای امام حسین(ع) رخ داد، آکنده از مظلومیت بود.

همیشه واسطهها و دلالان برنده هستند !
طی چند سال گذشته قیمت برنج طارم محلی در زمان برداشت، به حداقل خود میرسد و چند ماه پس از آنکه کشاورز، برنج تولیدی خود را با قیمت پایین فروخت و کیسههای شالی به سلامت در انبار دلالان بر زمین نشست، قیمت آن افزایش مییابد و واسطهها و دلالان برنده میشوند.

پنهانکردن خاکروبه زیر فرش !
این روزها همه مدیران از ضرورت مدیریت پسماند میگویند اما گویا برخی مدیران اصرار دارند پسماند را با نصب بنر و برچسب و دادن آمارهای خلاف واقع مدیریت کنند کاری که بیشباهت به پنهان کردن خاکروبه زیر فرش خانه نیست !
