
نماینده تنکابن، رامسر و عباسآباد در نخستین نشست شهرداران شهرهای تالابی کشور:
تالابها یک ظرفیت اقتصادی هستند
«سید شمسالدین حسینی» امروز پنجشنبه در نخستین نشست شهرداران تالابی کشور در رامسر ضمن تأکید بر اهمیت محیطزیست گفت: تالاب یک ظرفیت اقتصادی دارد و اگر مدیریت نشود به اقتصاد منطقه آسیب جدی وارد میشود.
به گزارش تفکر، وی خاطرنشان کرد: حفاظت از محیطزیست جزو وظایف حکمرانی است اما اقتصاد به ما آموخته که نباید مردم و حاکمیت در تقابل باشند، قواعد منطقی و عملی باید حاکم شود وگرنه به درگیری میانجامد.
این نماینده مجلس یادآور شد: نشستهایی مانند امروز، اقدام هوشمندانه برای حفظ محیطزیست است و شهرداران حلقه واسط مردم و حاکمیت هستند و میتوانند در این ارتباط مهم نقشآفرینی کنند.
حسینی به ظرفیت شهر رامسر اشاره و اضافه کرد: اگر شهرداری رامسر بخواهد در حوزه فرهنگی و عمرانی اقدام کند، ظرفیتهای بیشتری نسبت به فرمانداری در اختیار دارد، این شهر یکی از بزرگترین مقاصد گردشگری طبیعی کمنظیر را دارد که به واسطه کنوانسیون رامسر جهانی شده است.
وی گفت: این کنوانسیون یک میراث ملی است و انتظار است سازمان محیطزیست از آن بهره ببرد.
نماینده مردم رامسر و تنکابن و عباسآباد در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: اگر قرار است از ظرفیت رامسر استفاده کنیم، باید محتوای مناسب ارائه دهیم و ابتکار عمل را در دست بگیریم، همچنین اگر خلأهای قانونی در این زمینه وجود داشته باشد، آن را برطرف خواهیم کرد.

مدیریت بحران پیش از بحران
در روزگاری که فوتبال دیگر صرفاً یک پدیده ورزشی نیست، بلکه آینهای از تحولات اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و هویتی ملتهاست، نامه اخیر «محمدرضا زنوزی مطلق»؛ مالک فرهیخته باشگاه تراکتور تبریز فراسوی یک ابلاغیه مدیریتی، متنی است استراتژیک که روح بلند ایرانیت، اخلاق پهلوانی و بلوغ سیاسی را در سطرسطر خویش منعکس میسازد.

مرگ در میانهی زندگی
اینجا نه فقط برای رفتن به میدان جنگ یا سفر به قله اورست که برای رفتن برای کار روزانه در محیطی معمولی تنها چند کیلومتر دورتر از خانهات هم باید وصیتنامه بنویسی. اینجا کانون مدیران و مسئولان سربههوا است.

کیفیسازی فرآیند تولید نان
روز ۳۱ فروردین در تقویم رسمی کشور، روز ملی گندم و نان نامگذاری شده است و چه نکو خواهد بود که در این روز بزرگ، همپیمان با ابر و باد و مه و خورشید و فلک، شکرگذار و قدرشناس خالقی باشیم که مهمترین مائده آسمانی را بر سفره مردم قرار داد و با «شیوه تفکر سیستمی» به جای «کیفیسازی محصول» تلاش کنیم تا «فرآیند تولید نان» کیفیسازی شود.
