
مدیر جهاد کشاورزی بابل خبر داد:
تحویل بیش از یک میلیون لیتر سوخت به کشاورزان بابلی
«رحیم شهیدیپور» با اشاره به تحویل بیش از یک میلیون سوخت به کشاورزان بابلی گفت: این میزان سوخت بهمنظور انجام عملیات شخم و شیار بهاره، تامین انرژی موتورپمپها، صنایع تبدیلی کشاورزی، مزارع پرورش مرغ گوشتی و آبزیان و ماشینآلات کشاورزی، بین بهرهبرداران توزیع شده است.
به گزارش تفکر، مدیر جهاد کشاورزی بابل تصریح کرد: توزیع بموقع سوخت مورد نیاز بخش کشاورزی و تولید نقش مهمی در تداوم تولید و تامین امنیت غذایی دارد.
وی گفت: داشتن پروانه بهرهبرداری از چاههای کشاورزی برای دریافت سهمیه سوخت الزامی است و بهرهبرداران چاههای کشاورزی بدون پروانه در بابل برای دریافت سهمیه سوخت در فصل کشاورزی پیش رو باید نسبت به دریافت پروانه بهرهبرداری یا تمدید پروانههایی که تاریخ اعتبارشان منقضی شده است اقدام کنند.
شهیدیپور تصریح کرد: طبق ضوابط قانونی، برداشت آب از منابع زیرزمینی باید با مجوز انجام شود و برداشت آب از چاههایی که پروانه بهرهبرداری ندارند یا چاههایی که تاریخ اعتبار پروانه بهرهبرداریشان به پایان رسیده اقدامی غیرمجاز محسوب میشود.
وی افزود: ابتدای سال جاری در شورای تامین استان مازندران تصویب شد که از سال آینده، یعنی فصل کشاورزی جاری همه کشاورزان برای برداشت آب از چاهها باید برای تمدید یا دریافت پروانه بهرهبرداری اقدام کنند و بر همین اساس این موضوع با جدیت دنبال میشود.

مدیریت بحران پیش از بحران
در روزگاری که فوتبال دیگر صرفاً یک پدیده ورزشی نیست، بلکه آینهای از تحولات اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و هویتی ملتهاست، نامه اخیر «محمدرضا زنوزی مطلق»؛ مالک فرهیخته باشگاه تراکتور تبریز فراسوی یک ابلاغیه مدیریتی، متنی است استراتژیک که روح بلند ایرانیت، اخلاق پهلوانی و بلوغ سیاسی را در سطرسطر خویش منعکس میسازد.

مرگ در میانهی زندگی
اینجا نه فقط برای رفتن به میدان جنگ یا سفر به قله اورست که برای رفتن برای کار روزانه در محیطی معمولی تنها چند کیلومتر دورتر از خانهات هم باید وصیتنامه بنویسی. اینجا کانون مدیران و مسئولان سربههوا است.

کیفیسازی فرآیند تولید نان
روز ۳۱ فروردین در تقویم رسمی کشور، روز ملی گندم و نان نامگذاری شده است و چه نکو خواهد بود که در این روز بزرگ، همپیمان با ابر و باد و مه و خورشید و فلک، شکرگذار و قدرشناس خالقی باشیم که مهمترین مائده آسمانی را بر سفره مردم قرار داد و با «شیوه تفکر سیستمی» به جای «کیفیسازی محصول» تلاش کنیم تا «فرآیند تولید نان» کیفیسازی شود.
