به گزارش تفکر، در یکصد و دومین جلسه شورای اسلامی شهر ساری در تاریخ سیام مهرماه سال گذشته که با دستور کار انتخاب شهردار برگزار شده بود، سه نفر برای سکانداری شهرداری ساری داوطلب شدند که در نهایت سیدحسن احمدی سقندیکلایی با ۷ رای، سومین شهردار منتخب ششمین دوره شورای شهر شد.
از آن روز حدود شش ماه زمان برد تا وزارت کشور دولت چهاردهم حکم شهرداری وی را تأیید کرد. وی کارمند شهرداری ساری و عضو شورای اسلامی ششمین دوره مرکز استان مازندران است و تجربه شهرداری نداشته و برابر برخی گفتهها دلیل تأخیر در تأیید حکم وی توسط وزارت کشور فقدان تجربه مدیریتی لازم برای مدیریت بر کلانشهری چون ساری بود.
گفتنی است با تأیید شهردار شدن سید حسن احمدی، وی از عضویت شورای شهر خارج شد و سید مرتضی صالحی عضو علیالبدل به صحن شورای شهر ساری راه یافت.
لینک کپی شد
ارسال نظرات

ویتکاف، عراقچی و شنبهی سرنوشتساز در عمان
شمارش معکوس برای رهآورد مذاکره در شنبهای سرنوشتساز در عمان، میان «عباس عراقچی» دیپلمات کارکشته و وزیر امور خارجه ایران و نیز «استیون ویتکاف» نماینده دونالد ترامپ در خاورمیانه، آغاز شده است. آمریکا و جهان نشان دادند که محتاج تعامل با ایران هستند؛ مذاکراتی که برای آنها بسیار با اهمیت و تعیینکننده است؛ همانطور که ملت ایران به هزار دلیل، خواهان این گفتوگوها و پایان تحریمها هستند. این مذاکرات شاید تعیینکنندهترین اتفاقی است که قرار است در جهان امروز بیفتد...
عشرت کراری

شِما همهی خِنا بدون !
هریک از ما شهروندان برای برخی روزهای سال برنامه مشخصی داریم چه مناسبت مذهبی باشد مثل ایام تاسوعا و عاشورا و شبهای احیا یا اعیاد باشد و روزهای خاص مثل زمان «سال تحویل» و «سیزده بهدر» که بهصورت خانوادگی یا شخصی از این فرصتها بهرهمند میشویم اما دستگاهها و بخشهایی هستند که در این روزهای خاص سال نمیتوانندکنار خانواده خود باشند چون کشیک هستند.

زگیلهای بتنی؛ مانع سرمایهگذاری مولد
غرب مازندران علیرغم ویژگیهای خاص و کمنظیر گردشگری همواره مورد توجه سرمایهگذاران در بخش املاک، مستغلات و صنعت ساختمان بوده است و نبود شیوه درست حکمرانی و بیبرنامگی دولتها در صنعت گردشکری و رواج سوداگری در بخش زمین و ملک، «سرمایهگذاری غیرمولد» و «انباشت داراییهای راکد» را به دنبال داشت که تهدیدی برای برای صنعت گردشگری و کشاورزی است.
حسین گلین مقدم

شتابدهندههای تحول مازندران در 1404
با توجه به اهمیت و نقش گذر زمان از منظر نمادشناسی و اسطورهشناسی در فرهنگ و حکمت ایرانی آنچه در این نوشتار به آن میپردازم توجه به شروع یک سال تازه است که با تمرکز بر نوروز ۱۴۰۴ و شبهای قدر از آن به «مازندران سال جدید» نام میبرم و معتقدم بهمثابه یک مرحله گذر از ابعاد مختلف برای مازندران و مازندرانیها از اهمیت ویژهای برای نیل به تعالی و شکوفایی برخوردار است.
ایرج نیازآذری