
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری رامسر خبر داد:
افزایش 15 درصدی اقامت نوروزی مسافران در رامسر
«ابوطالب علیپناه» از ثبت نزدیک به حدود ۲ میلیون اقامت و بازدید بیش از ۲ میلیون نفری از جاذبههای این شهرستان در تعطیلات نوروزی خبر داد و گفت: آمار اقامت در این شهرستان در بازه زمانی 23 اسفند تا 16 فروردین نسبت به سال گذشته ۱۵ درصد رشد داشته است.
به گزارش تفکر، وی همچنین از ثبت ۲ میلیون و ۶۰ هزار بازدید از جاذبههای طبیعی، تاریخی و فرهنگی رامسر در این مدت خبر داد و تصریح کرد: اقامت مسافران در نوروز امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۵ درصد رشد داشته است.
رئیس اداره میراث فرهنگی رامسر گفت: در اقامتگاههای رسمی شهرستان شامل هتلها، مجموعههای گردشگری، هتل آپارتمانها، بومگردیها، متلها و مناطق نمونه گردشگری در مجموع ۸۱۸ هزار و ۴۹ نفر اقامت داشتهاند و مابقی اقامتها نیز در اقامتگاههای غیررسمی و فضاهای اضطراری ثبت شد.
علیپناه در ادامه به وضعیت خانههای مسافر اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۲ هزار خانهمسافر دارای مجوز در شهرستان فعال هستند و سه هزار خانه مسافر بدون پروانه نیز شناسایی شدهاند که به دستور دادستان مرکز مازندران، در صورتی که برای اخذ مجوز اقدام نکنند، پلمب خواهند شد.
گفتنی است رامسر با مواهب بینظیر طبیعی و تاریخی خود، بهعنوان یکی از شاخصترین مقاصد گردشگری کشور شناخته میشود. این شهرستان کمنظیر با دارا بودن پردیس موزهای شامل هفت موزه، باغ بلوار تاریخی معلم، باغ ۳۳ هکتاری، چشمههای آبگرم معدنی بکر و مناطق ییلاقی دستنخورده، ترکیبی استثنایی از جاذبههای طبیعی و تاریخی را به نمایش گذاشته است.

شِما همهی خِنا بدون !
هریک از ما شهروندان برای برخی روزهای سال برنامه مشخصی داریم چه مناسبت مذهبی باشد مثل ایام تاسوعا و عاشورا و شبهای احیا یا اعیاد باشد و روزهای خاص مثل زمان «سال تحویل» و «سیزده بهدر» که بهصورت خانوادگی یا شخصی از این فرصتها بهرهمند میشویم اما دستگاهها و بخشهایی هستند که در این روزهای خاص سال نمیتوانندکنار خانواده خود باشند چون کشیک هستند.

زگیلهای بتنی؛ مانع سرمایهگذاری مولد
غرب مازندران علیرغم ویژگیهای خاص و کمنظیر گردشگری همواره مورد توجه سرمایهگذاران در بخش املاک، مستغلات و صنعت ساختمان بوده است و نبود شیوه درست حکمرانی و بیبرنامگی دولتها در صنعت گردشکری و رواج سوداگری در بخش زمین و ملک، «سرمایهگذاری غیرمولد» و «انباشت داراییهای راکد» را به دنبال داشت که تهدیدی برای برای صنعت گردشگری و کشاورزی است.

شتابدهندههای تحول مازندران در 1404
با توجه به اهمیت و نقش گذر زمان از منظر نمادشناسی و اسطورهشناسی در فرهنگ و حکمت ایرانی آنچه در این نوشتار به آن میپردازم توجه به شروع یک سال تازه است که با تمرکز بر نوروز ۱۴۰۴ و شبهای قدر از آن به «مازندران سال جدید» نام میبرم و معتقدم بهمثابه یک مرحله گذر از ابعاد مختلف برای مازندران و مازندرانیها از اهمیت ویژهای برای نیل به تعالی و شکوفایی برخوردار است.
