
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری رامسر خبر داد:
افزایش 15 درصدی اقامت نوروزی مسافران در رامسر
«ابوطالب علیپناه» از ثبت نزدیک به حدود ۲ میلیون اقامت و بازدید بیش از ۲ میلیون نفری از جاذبههای این شهرستان در تعطیلات نوروزی خبر داد و گفت: آمار اقامت در این شهرستان در بازه زمانی 23 اسفند تا 16 فروردین نسبت به سال گذشته ۱۵ درصد رشد داشته است.
به گزارش تفکر، وی همچنین از ثبت ۲ میلیون و ۶۰ هزار بازدید از جاذبههای طبیعی، تاریخی و فرهنگی رامسر در این مدت خبر داد و تصریح کرد: اقامت مسافران در نوروز امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۵ درصد رشد داشته است.
رئیس اداره میراث فرهنگی رامسر گفت: در اقامتگاههای رسمی شهرستان شامل هتلها، مجموعههای گردشگری، هتل آپارتمانها، بومگردیها، متلها و مناطق نمونه گردشگری در مجموع ۸۱۸ هزار و ۴۹ نفر اقامت داشتهاند و مابقی اقامتها نیز در اقامتگاههای غیررسمی و فضاهای اضطراری ثبت شد.
علیپناه در ادامه به وضعیت خانههای مسافر اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۲ هزار خانهمسافر دارای مجوز در شهرستان فعال هستند و سه هزار خانه مسافر بدون پروانه نیز شناسایی شدهاند که به دستور دادستان مرکز مازندران، در صورتی که برای اخذ مجوز اقدام نکنند، پلمب خواهند شد.
گفتنی است رامسر با مواهب بینظیر طبیعی و تاریخی خود، بهعنوان یکی از شاخصترین مقاصد گردشگری کشور شناخته میشود. این شهرستان کمنظیر با دارا بودن پردیس موزهای شامل هفت موزه، باغ بلوار تاریخی معلم، باغ ۳۳ هکتاری، چشمههای آبگرم معدنی بکر و مناطق ییلاقی دستنخورده، ترکیبی استثنایی از جاذبههای طبیعی و تاریخی را به نمایش گذاشته است.

از «گندمِ استراتژیک» تا «نانِ سیاسی»
گندم محصولی استراتژیک است به این دلیل که نان کالایی سیاسی است و اگر میبینیم دولت مقادیر قابلتوجهی یارانه به این بخش اختصاص میدهد بهخاطر تأمین نان است که کمبود آن میتواند تنشهای اجتماعی و حتی امنیتی با خود بیاورد.

عاشورا و ملتِ امام حسین(ع)
ماه محرم امسال در دیار علویان یک تفاوت با سنوات قبل داشت و آن تشییع پیکر شهدای حملات تروریستی اخیر رژیم صهیونیستی بود که در شهرهای مختلف استان برگزار شد، شهدایی که اکثریت آنان غیرنظامی، زن و کودک بودند و نوع شهادت آنان نیز مانند آنچه در کربلای امام حسین(ع) رخ داد، آکنده از مظلومیت بود.

همیشه واسطهها و دلالان برنده هستند !
طی چند سال گذشته قیمت برنج طارم محلی در زمان برداشت، به حداقل خود میرسد و چند ماه پس از آنکه کشاورز، برنج تولیدی خود را با قیمت پایین فروخت و کیسههای شالی به سلامت در انبار دلالان بر زمین نشست، قیمت آن افزایش مییابد و واسطهها و دلالان برنده میشوند.
