
مدیر منابع آب تنکابن خبر داد:
توقیف تجهیزات حفاری غیرمجاز چاه آب
«حمیدرضا افقی» با اشاره به اینکه نیمی از چاههای آب تنکابن پروانه دارند، گفت: در پی دریافت گزارش مردمی درخصوص حفاری غیرمجاز چاه در محدوده کمربندی تنکابن با حضور بهموقع کارشناس منابع آب، نیروهای گشت و بازرسی با همراهی نیروی انتظامی، عملیات حفر چاه متوقف و تجهیزات حفاری توقیف شد.
به گزارش تفکر، وی افزود: گزارشهای مردمی نقش مهمی در شناسایی تخلفات مرتبط با برداشت آب از منابع زیرزمینی دارد و در این پرونده نیز با اطلاعرسانی بهموقع یکی از شهروندان از حفر چاه غیرمجاز جلوگیری شد.
مدیر منابع آب تنکابن خاطرنشان کرد: همکاران ما بهطور ویژه پیگیر گزارشهای دریافتی از تخلفاتی مانند حفر چاه غیرمجاز، کفشکنی یا افزایش عمق بدون مجوز چاهها و افزایش برداشت آب از منابع زیرزمینی میشوند.
افقی گفت: سال گذشته با بازرسیها و به کمک گزارشهای مردمی از اضافه برداشت در سه حلقه چاه شهرستان تنکابن جلوگیری شد که پیشگیری از برداشت ۲۷ هزار متر مکعب آب از منابع آبی زیرزمینی محدوده این شهرستان را در پی داشت.
وی افزود: در شهرستان تنکابن ۵۵۰۰ حلقه چاه وجود دارد که ۲ هزار و ۳۰۰ حلقه از این چاهها دارای پروانه معتبر هستند و ۴۲ حلقه چاه نیز به کنتور هوشمند مجهز شدهاند.
مدیر منابع آب تنکابن خاطرنشان کرد: سامانه پیامکی ۳۰۰۰۷۹۱۰۰ متعلق به شرکت آب منطقهای مازندران همواره آماده دریافت گزارشها، انتقادات و پیشنهادهای مردم در حوزه وظایف و اختیارات این شرکت است و انتظار داریم شهروندان با ارائه گزارشهای تخلفاتی از این دست در حفاظت از منابع آبی سهیم شوند.

شِما همهی خِنا بدون !
هریک از ما شهروندان برای برخی روزهای سال برنامه مشخصی داریم چه مناسبت مذهبی باشد مثل ایام تاسوعا و عاشورا و شبهای احیا یا اعیاد باشد و روزهای خاص مثل زمان «سال تحویل» و «سیزده بهدر» که بهصورت خانوادگی یا شخصی از این فرصتها بهرهمند میشویم اما دستگاهها و بخشهایی هستند که در این روزهای خاص سال نمیتوانندکنار خانواده خود باشند چون کشیک هستند.

زگیلهای بتنی؛ مانع سرمایهگذاری مولد
غرب مازندران علیرغم ویژگیهای خاص و کمنظیر گردشگری همواره مورد توجه سرمایهگذاران در بخش املاک، مستغلات و صنعت ساختمان بوده است و نبود شیوه درست حکمرانی و بیبرنامگی دولتها در صنعت گردشکری و رواج سوداگری در بخش زمین و ملک، «سرمایهگذاری غیرمولد» و «انباشت داراییهای راکد» را به دنبال داشت که تهدیدی برای برای صنعت گردشگری و کشاورزی است.

شتابدهندههای تحول مازندران در 1404
با توجه به اهمیت و نقش گذر زمان از منظر نمادشناسی و اسطورهشناسی در فرهنگ و حکمت ایرانی آنچه در این نوشتار به آن میپردازم توجه به شروع یک سال تازه است که با تمرکز بر نوروز ۱۴۰۴ و شبهای قدر از آن به «مازندران سال جدید» نام میبرم و معتقدم بهمثابه یک مرحله گذر از ابعاد مختلف برای مازندران و مازندرانیها از اهمیت ویژهای برای نیل به تعالی و شکوفایی برخوردار است.
