
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری:
صنعت گردشگری کشور با جایگاه واقعی خود فاصله دارد
«انوشیروان محسنی بندپی» با بیان این که، ایران رتبه پنجم جهان را در زمینه برخورداری از جاذبههای گردشگری دارد، گفت: صنعت گردشگری ایران هنوز به جایگاه واقعی نرسیده و لازم است برای رونق این صنعت و جذب گردشگر خارجی بیش از پیش تلاش کنیم.
به گزارش تفکر، انوشیروان محسنی بندپی صبح امروز سهشنبه در مراسم افتتاح هتل پنجستاره آراز نوشهر افزود: ارتقای زیرساختهای مراکز گردشگری کشور با هدف جذب سرمایهگذار و گردشگران خارجی اجتنابناپذیر است.
وی با بیان این که صنعت گردشگری ایران هنوز به جایگاه واقعی دست نیافته است، گفت: ایران اسلامی رتبه بالایی در حوزه گردشگری دارد که برای شکوفایی ظرفیتهای این بخش اشتغالزا و درآمدزا باید تلاشهای وافری صورت گیرد.
محسنی بندپی خاطرنشان کرد: صنعت گردشگری نقش ارزندهای در توسعه کشور و همچنین جایگاه مهمی در اشتغال و ارزآوری برای خروج از اقتصاد تک محصولی نفت دارد.
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: باعث غرور و افتخار میشود تا یک اثر تاریخی و فرهنگی را ثبت جهانی و ملی میکنیم چرا که ایران دارای آثار متعدد ارزشمندی در زمینههای تاریخی است که قابلیت ثبت جهانی را دارند.
وی با اشاره به اینکه صنعت گردشگری توان بالایی در دیپلماسی فرهنگی دارد، گفت: مردم ایران مردمان مهماننوازی هستند که در دنیا زبانزد بودند و همین شاخصه مهم باعث جذب گردشگران خارجی به کشور میشود.
محسنی، فواید صنعت گردشگری کشور را زیاد برشمرد و افزود: جاذبههای بسیار فراوان و زیبایی در سراسر ایران اسلامی داریم و بنا به آمار موجود رتبه دهم را در حوزه برخورداری از آثار فرهنگی تاریخی و تمدنی دارا هستیم که ارزشمند است.

از «گندمِ استراتژیک» تا «نانِ سیاسی»
گندم محصولی استراتژیک است به این دلیل که نان کالایی سیاسی است و اگر میبینیم دولت مقادیر قابلتوجهی یارانه به این بخش اختصاص میدهد بهخاطر تأمین نان است که کمبود آن میتواند تنشهای اجتماعی و حتی امنیتی با خود بیاورد.

عاشورا و ملتِ امام حسین(ع)
ماه محرم امسال در دیار علویان یک تفاوت با سنوات قبل داشت و آن تشییع پیکر شهدای حملات تروریستی اخیر رژیم صهیونیستی بود که در شهرهای مختلف استان برگزار شد، شهدایی که اکثریت آنان غیرنظامی، زن و کودک بودند و نوع شهادت آنان نیز مانند آنچه در کربلای امام حسین(ع) رخ داد، آکنده از مظلومیت بود.

همیشه واسطهها و دلالان برنده هستند !
طی چند سال گذشته قیمت برنج طارم محلی در زمان برداشت، به حداقل خود میرسد و چند ماه پس از آنکه کشاورز، برنج تولیدی خود را با قیمت پایین فروخت و کیسههای شالی به سلامت در انبار دلالان بر زمین نشست، قیمت آن افزایش مییابد و واسطهها و دلالان برنده میشوند.
