
درخواست مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران -نوشهر از مردم:
در «روز طبیعت» بیشتر مراقب منابع طبیعی باشیم
«مهرداد خزایی پول» با صدور اطلاعیهای ضمن تبریک عید سعید فطر و آرزوی قبولی طاعات و عبادات هم استانیهای گرامی، در آستانه روز طبیعت از مردم خواست تا در حفظ و حراست از منابع طبیعی کوشا باشند و از رهاسازی زباله در طبیعت خودداری کنند.
به گزارش تفکر، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران - نوشهر از مردم خواست در حفظ و حراست طبیعت کوشا باشند و از رهاسازی زباله خودداری کنند.
وی با بیان اینکه طبیعت متعلق به همه نسلهاست، از مردم خواست تا با رفتار مسئولانه خود، نگهداری از آن را برای آیندگان تضمین کنند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران- نوشهر همچنین از همکاری سازمانها و نهادهای مرتبط در امر حفظ و حراست از منابع طبیعی قدردانی کرد و آمادگی خود را برای ارائه آموزشهای لازم به مردم در این خصوص اعلام نمود.
خزایی پول گفت: تمامی پرسنل یگان حفاظت ادارهکل و ادارات منابع طبیعی شهرستانهای غرب مازندران در حالت آمادهباش ۱۰۰ درصدی هستند و در اماکن مختلف منابع طبیعی استان حضور خواهند داشت.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران نوشهر از شهروندان و مسافران خواست: حتیالمقدور از روشن کردن آتش در طبیعت خودداری شود و در صورت نیاز، حتماً از خاموش شدن کامل آن قبل از ترک محل اطمینان حاصل شود و از شکستن شاخهها و آسیب رساندن به درختان و گیاهان جداً خودداری و در صورت مشاهده هرگونه آتشسوزی، سریعاً با شماره تلفن ۱۵۰۴ (یگان حفاظت ادارهکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران-نوشهر) تماس گرفته شود.

از «گندمِ استراتژیک» تا «نانِ سیاسی»
گندم محصولی استراتژیک است به این دلیل که نان کالایی سیاسی است و اگر میبینیم دولت مقادیر قابلتوجهی یارانه به این بخش اختصاص میدهد بهخاطر تأمین نان است که کمبود آن میتواند تنشهای اجتماعی و حتی امنیتی با خود بیاورد.

عاشورا و ملتِ امام حسین(ع)
ماه محرم امسال در دیار علویان یک تفاوت با سنوات قبل داشت و آن تشییع پیکر شهدای حملات تروریستی اخیر رژیم صهیونیستی بود که در شهرهای مختلف استان برگزار شد، شهدایی که اکثریت آنان غیرنظامی، زن و کودک بودند و نوع شهادت آنان نیز مانند آنچه در کربلای امام حسین(ع) رخ داد، آکنده از مظلومیت بود.

همیشه واسطهها و دلالان برنده هستند !
طی چند سال گذشته قیمت برنج طارم محلی در زمان برداشت، به حداقل خود میرسد و چند ماه پس از آنکه کشاورز، برنج تولیدی خود را با قیمت پایین فروخت و کیسههای شالی به سلامت در انبار دلالان بر زمین نشست، قیمت آن افزایش مییابد و واسطهها و دلالان برنده میشوند.
