
سرپرست معاونت اقتصادی استاندار خبر داد:
افزایش 30 درصدی صادرات مرکبات و کیوی از مازندران به بازارهای منطقه
«رضا گنجی جویباری» با اشاره به توان بالای مازندران در تولید کیوی و انواع مرکبات که علاوه بر پاسخ به نیازهای داخلی، ظرفیت صادرات و عرضه در بازارهای منطقهای را دارد، خبر از افزایش 30 درصدی صادرات کیوی و مرکبات در سال جاری داد.
به گزارش تفکر، سرپرست معاونت اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران ضمن تاکید بر توجه و پیگیری برای توسعه صادرات بهویژه مرکبات و کیوی گفت: تلاشها و اقداماتی در این زمینه در حال انجام است تا بتوانیم به هدف موردنظر دولت چهاردهم مبنی بر رشد صادرات دست یابیم.
رضا گنجی جویباری افزود: بیشتر از هفت میلیون تُن میزان تولید انواع مرکبات در مازندران است که تا چند سال قبل بهدلیل نبود پایانه صادراتی بخش عمدهای از این محصولات به گردونه صادرات وارد نمیشد.
سرپرست معاونت اقتصادی و گردشگری مازندران تاکید کرد: در حال حاضر با راهاندازی پایانه صادراتی روماک در شهرستان جویبار این ظرفیت و زیرساخت برای صادرات مرکبات استان وجود دارد تا بتوانیم قدمهای بلندتری در مسیر صادراتی بگذاریم.
وی ادامه داد: در همین راستا در دیدار با سفیر ازبکستان و بازدید مشترک از مجموعه پایانه صادراتی روماک به همکاری مشترک ازبکستان و مازندران و استفاده از ظرفیت استان در بخش مرکبات و ماشینآلات کشاورزی استان تاکید شد.
گنجی عنوان کرد: در رایزنی و ارتباطاتی که با مسئولان این کشور گرفته شد، قرار است سطح تبادلات افزایش یابد و برنامهریزی در این زمینه انجام گرفت.

از «گندمِ استراتژیک» تا «نانِ سیاسی»
گندم محصولی استراتژیک است به این دلیل که نان کالایی سیاسی است و اگر میبینیم دولت مقادیر قابلتوجهی یارانه به این بخش اختصاص میدهد بهخاطر تأمین نان است که کمبود آن میتواند تنشهای اجتماعی و حتی امنیتی با خود بیاورد.

عاشورا و ملتِ امام حسین(ع)
ماه محرم امسال در دیار علویان یک تفاوت با سنوات قبل داشت و آن تشییع پیکر شهدای حملات تروریستی اخیر رژیم صهیونیستی بود که در شهرهای مختلف استان برگزار شد، شهدایی که اکثریت آنان غیرنظامی، زن و کودک بودند و نوع شهادت آنان نیز مانند آنچه در کربلای امام حسین(ع) رخ داد، آکنده از مظلومیت بود.

همیشه واسطهها و دلالان برنده هستند !
طی چند سال گذشته قیمت برنج طارم محلی در زمان برداشت، به حداقل خود میرسد و چند ماه پس از آنکه کشاورز، برنج تولیدی خود را با قیمت پایین فروخت و کیسههای شالی به سلامت در انبار دلالان بر زمین نشست، قیمت آن افزایش مییابد و واسطهها و دلالان برنده میشوند.
