کد خبر : 217
زمان انتشار : 1403/10/10 |
پایان سرگردانی مسافران
گزارش «تفکر» از نشست سازوکارهای اجرای سامانه‌ هوشمند فعالیت شرکت‌های حمل و نقل و جابه‌جایی مسافر در شهرستان سوادکوه و سوادکوه شمالی؛

پایان سرگردانی مسافران

جلسه هم‌اندیشی و سامان‌دهی خودروهای مینی‌بوس و میدل‌باس‌هایی که اقدام به جابه‌جایی پرسنل شرکت‌های صنعتی شهرستان‌های سوادکوه و سوادکوه شمالی انجام می‌دهند، در اداره راهداری سوادکوه- پل‌سفید برگزار شد.

به گزارش اختصاصی تفکر، در این نشست که با هدف اجرای سامانه هوشمند جابه‌جایی مسافران برگزار شد، «سرهنگ شهرام اسماعیلی» رییس اداره راه روستایی پلیس راه استان مازندران، «عیسی خادمی» رییس اداره حمل‌و‌نقل مسافر اداره‌کل راهداری استان، «باقر صادقی» رییس راهداری شهرستان‌های سوادکوه و سوادکوه شمالی، «علی سرخ سوادکوهی» معاون فرمانداری سوادکوه شمالی،«سروان مجتبی فلاح» مسئول صدور دفترچه پلیس راه استان، «عزیزالله عباس‌نژاد» دبیر انجمن صنفی سواری‌رانان شهرستان، «کامیار مظلومی» رییس اداره مسافر شهرستان، «قدیری» معاون فرمانداری سوادکوه، «صفدر اسدی» مدیر شرکت خدماتی شهرک صنعتی بشل، «سیامک عباس‌نژاد» مدیرعامل شرکت مازندگشت، «مصطفی خلیلی» مدیرعامل شرکت سواری‌رانی قائمشهر _سوادکوه، «الله‌یار فتحی»«غفاری» مدیرعامل زیرآب گشت و دیگر مدیران شرکت‌های مسافربری حضور داشتند.   

نشستی برای تعامل و تسهیل
 
سرهنگ اسماعیلی در ابتدای این جلسه ضمن خوش‌آمد‌گویی به حضار و تقدیر و تشکر بابت برگزاری این جلسه گفت: این نشست برای تعامل بیشتر بین دستگاه‌ها و ساماندهی خودروهای ناوگان عمومی مسافربری و تسهیل خدمات‌رسانی به رانندگان و مردم عزیز برگزار شد.
 
وی با اشاره به ضرورت ساماندهی خودروهای عمومی مسافربری که در این بخش فعال هستند، گفت: این خودروها باید تحت پوشش شرکت‌های مسافربری باشند چون لازمه تردد خودروهای عمومی، دریافت مجوز و مدارک قانونی از اداره حمل و نقل و پلیس راه استان است و برای این کار باید توسط مدیران فنی شرکت‌های مسافربری از نظر ایمنی، تجهیزات ترافیکی، صورتحساب و تطبیق اسامی مسافرین با صورتحساب و... مورد تایید قرار بگیرد.
 
سرهنگ اسماعیلی با اشاره به تردد تور‌های گردشگری با خودروهای مینی‌بوس در مسیر فرعی الاشت و لفور که ورود اتوبوس ممنوع می‌باشد، اضافه کرد: برای نظارت بهتر و پیشگیری از سوانح رانندگی و گره‌های ترافیکی لازم است خودروهای عمومی مسافربری با هماهنگی شرکت‌های مسافربری و اداره گردشگری، قبل از حرکت، مجوزهای لازم را أخذ کنند.
 
وی به اهمیت حل این مشکلات اشاره و خاطرنشان کرد: همکاری اداره حمل و نقل مسافربری راهداری، انجمن‌های صنفی رانندگان و شرکت‌های مسافربری و شهرک‌های صنعتی و فرمانداری و نظارت پلیس به این حوزه یک ضرورت است.
 
 
افزایش کیفیت خدمات توسط شرکت‌های سواری‌رانی
 
 
«عیسی خادمی« رییس اداره حمل‌و‌نقل مسافر اداره‌کل راهداری و حمل‌و‌نقل جاده‌ای مازندران نیز در این نشست گفت: از زمانی که بنده آمدم تلاش کردم نیروهای که در بخش حمل‌و‌نقل هستند، افزایش بدهیم نا کیفیت خدمات در بخش سواری‌رانی افزایش یابد و امروز نیروهای ما در محور حضور خوبی دارند. 
 
خادمی با ارائه راهکار مناسب و کارشناسی، در مورد ساماندهی مینی‌بوس و میدل‌باس، تلاش کرد این مسأله مهم را در محور سوادکوه حل و فصل کند.
 
 
حوزه حمل و نقل و جابه‌جایی مسافر باید الکترونیکی شود
 
 
در ادامه این نشست «علی سرخ سوادکوهی» معاون اجتماعی فرمانداری سوادکوه شمالی، ضمن قدردانی از حضور مدیران اداره‌کل راهداری و ناظران حوزه حمل‌و‌نقل مسافر گفت: امروز می‌بینیم که همه حوزه‌ها الکترونیکی شد و حوزه حمل‌و‌نقل هم باید الکترونیکی بشود. 
 
وی ادامه داد: در اوایل اجرای طرح خرید نان با کارت بانکی، انجام این کار برای مردم سخت بود اما دولت با اجرای طرح، به شهروندان نشان داد که راهی جز این وجود ندارد و در حوزه تخصیص آرد هم همه چیز از طریق سامانه صورت می‌گیرد. 
 
سوادکوهی تأکید کرد: با الکترونیکی شدن این حوزه هم راننده‌ای که در مسیر قائم‌شهر تا پل‌سفید اقدام به جابه‌جایی مسافر می‌کند باید در همین محور، بنزین بزند و مثلاً نمی‌تواند در فیروزکوه بنزین بزند.   
 
وی افزود: من اطمینان دارم این سامانه در آینده دستخوش تغییرات خواهد شد و به رانندگان خوب، پاداش هم خواهد داد همان‌گونه که برابر گزارش نانینو، نانواهای ما آرد پاداش دارند. 
 
معاون فرماندار سوادکوه با تأکید بر این‌که الکترونیکی‌شدن حوزه حمل و نقل، یک ضرورت است، گفت: وجود بزرگ‌ترین شهرک صنعتی استان مازندران در شهرستان سوادکوه شمالی با بیش از ۶ هزار پرسنل که حداقل نیمی از این پرسنل با مینی‌بوس تردد می‌کنند، بر اجرای این ضرورت تأکید دارد. 
 
وی در همین زمینه افزود: امروز فعالان صنعتی برای جابه‌جایی کارگران خود با فرد (راننده) قرارداد می‌بیندند در حالی‌که این خلاف مقررات است و قرارداد فعالان صنعتی برای جابه‌جایی پرسنل باید با شرکت‌های حمل‌و‌نقل صورت بگیرد به‌ویژه این‌که ما در شهرستان، شرکت‌های خوبی داریم. 
 
 
محور سوادکوه از محورهای پرتردد استان است
 
 
در ادامه این جلسه سروان مجتبی فلاح، ضمن قدردانی از حضور تمامی اعضای جلسه گفت: ساماندهی خودروهای مینی‌بوس و میدل‌باس به مقصد شهرک‌های صنعتی موجب افزایش احساس مسئولیت رانندگان خواهد شد.
 
وی ادامه داد: یکی از ابزارهای کنترلی و نظارتی پلیس در بحث ناوگان مسافربری، وجود دفترچه کار رانندگی و صورتحساب به‌صورت روزانه و هر سرویس می‌باشد و این سامانه می‌تواند شرایطی ایجاد کند تا با همکاری شرکت‌های سواری‌رانی این اقدامات به دقت انجام گردد.
 
سروان مجتبی فلاح افزود: محورهای استان مازندران یکی از پرترددترین راه‌ها در کشور به شمار می‌آیند ضمن این‌که حضور تورهای گردشگری در سطح شهرستان و محور لفور و برنجستانک زیاد است و این می‌طلبد که خودروهای ناوگان عمومی مینی‌بوس با هماهنگی شرکت‌های مسافربری، انجمن صنفی رانندگان و اداره راهداری و اداره گردشگری تردد کنند تا صدور مجوزها زیر نظر شرکت‌های دارای مجوز با نظارت مدیران فنی انجام گیرد و خودروهایی مبادرت به حمل پرسنل شرکت‌های صنعتی انجام می‌دهند نیز تنها با شرکت‌های مسافربری دارای مجوز قرارداد ببندند.
 
 
ما آمادگی داریم قرارداد جابه‌جایی پرسنل شهرک صنعتی بشل را با شرکت‌های حمل و نقل شهرستان امضا کنیم
 
 
«صفدر اسدی» عضو هیأت مدیره شرکت شهرک صنعتی بشل سوادکوه نیز در این نشست گفت: من در سال ۸۸ از شرکت‌های حمل‌و‌نقل قائم‌شهر درخواستی داشتم که با توجه به این‌که فاصله این شهرک صنعتی با قائم‌شهر، نزدیک است یک سرویس از میدان طالقانی تا این شهرک در نظر بگیرند؛ آن روز به من گفتند چون برای سرویس مدارس، چالش دارند برای شهرک صنعتی نمی‌توانند اتوبوس در نظر بگیرند.
 
مدیر شرکت خدماتی شهرک‌های صنعتی همچنین گفت: تلاش من همیشه این بود که نیروهای شهرک همه با اتوبوسی که از یک درگاه و شرکت حرکت می‌کند، در سر کار خود حاضر شوند اما به دلیل قیمت بالا، این اتفاق نیفتاد چون یک فعال صنعتی همواره تلاش دارد هزینه‌های مجموعه خود را کاهش دهد. 
 
اسدی ادامه داد: در حال حاضر قرارداد شهرک صنعتی برای جابه‌جایی کارگران، با حدود ۴۰ تا ۵۰ راننده اتوبوس تنظیم می‌شود اما اگر شرکت‌های حمل و نقل شهرستان، اتوبوس‌هایی داشته باشند که مشکل ما را حل کنند، ما حاضریم با آنان قرارداد ببندیم و به رانندگان اتوبوس بگوییم نیازی به آنان نداریم.     
 
وی تاکید کرد: باید قیمت‌های پیشنهادی توسط شرکت‌های حمل‌و‌نقل پایین باشد تا همکاران ما در شهرک صنعتی رغبت پیدا کنند تا قرارداد خود با رانندگان را فسخ و با شرکت‌ها قرارداد ببندند.
 
 
اطلاعات رانندگان خود را در سامانه بارگذاری می‌کنیم
 
«عزیز عباس‌نژاد» دبیر انجمن صنفی سواری‌رانان شهرستان در این جلسه گفت: ما برای همکاری با فعالان صنعتی آمادگی داریم ضمن این‌که از عضویت در سامانه الکترونیکی هم استقبال می‌کنیم و اطلاعات و داده‌های همکاران خودمان را هم در سامانه بارگذاری می‌کنیم.
تصاویر خبر
لینک کپی شد
ارسال نظرات
یادداشت