
مدیرکل جدید محیطزیست مازندران در مراسم معارفه:
در هیچ جای دنیا دولتها به تنهایی محیطزیست را مدیریت نمیکنند !
«حسینعلی ابراهیمی کارنامی» در مراسم معارفه خود بر ضرورت مشارکت مردم، رسانهها و تشکلها در این حوزه تأکید کرد و گفت: در هیچ جای دنیا، دولتها بهتنهایی محیطزیست را مدیریت نمیکنند و این کار باید با مشارکت همه شهروندان همراه باشد.
به گزارش تفکر، مدیرکل جدید محیطزیست مازندران در مراسم تکریم و معارفه ضمن قدردانی از مدیریت عطاءالله کاویان گفت: جناب کاویان مدیری بسیار بردبار و متواضع بودند و من به سهم خودم از ایشان و خانواده محترم ایشان تشکر میکنم.
حسینعلی ابراهیمی کارنامی در ادامه گفت: من همچنین از همه همکاران محیطزیست استان مازندران تشکر میکنم که در این چند سال عَلَم دفاع از محیطزیست را بر زمین نگذاشتند علیرغم اینکه فشار بر این عرصه بسیار بالا بوده است.
وی ضمن قدردانی از تشکلها و رسانهها گفت: در هیچ جای دنیا دولتها به تنهایی محیطزیست را مدیریت نمیکنند و همه مردم، رسانهها و تشکلها در این حوزه فعال هستند و دولتها را همراهی میکنند.
ابراهیمی کارنامی گفت: هدف ما خدمت است و این آمدنها و رفتنها امری طبیعی است و مهم این است که در مشکلاتی چون پسماند و میانکاله و عرصههای زیستی اقدام ماندگاری انجام دهیم.
وی تأکید کرد: محیطزیست پای کار توسعه ایستادهاست اما ما توسعه پایدار را میخواهیم و توسعه عالمانه را دوست داریم و مانع توسعه محسوب نمیشویم و باید کاری کنیم که هم خدا راضی باشد و هم مردم.
گفتنی است حسینعلی ابراهیمی کارنامی که امروز معارفه شد در فاصله سالهای ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۱ نیز حدود ۶۵ ماه در همین کرسی مدیریت داشته است.

از «گندمِ استراتژیک» تا «نانِ سیاسی»
گندم محصولی استراتژیک است به این دلیل که نان کالایی سیاسی است و اگر میبینیم دولت مقادیر قابلتوجهی یارانه به این بخش اختصاص میدهد بهخاطر تأمین نان است که کمبود آن میتواند تنشهای اجتماعی و حتی امنیتی با خود بیاورد.

عاشورا و ملتِ امام حسین(ع)
ماه محرم امسال در دیار علویان یک تفاوت با سنوات قبل داشت و آن تشییع پیکر شهدای حملات تروریستی اخیر رژیم صهیونیستی بود که در شهرهای مختلف استان برگزار شد، شهدایی که اکثریت آنان غیرنظامی، زن و کودک بودند و نوع شهادت آنان نیز مانند آنچه در کربلای امام حسین(ع) رخ داد، آکنده از مظلومیت بود.

همیشه واسطهها و دلالان برنده هستند !
طی چند سال گذشته قیمت برنج طارم محلی در زمان برداشت، به حداقل خود میرسد و چند ماه پس از آنکه کشاورز، برنج تولیدی خود را با قیمت پایین فروخت و کیسههای شالی به سلامت در انبار دلالان بر زمین نشست، قیمت آن افزایش مییابد و واسطهها و دلالان برنده میشوند.
