
مدیر شبکه بهداشت و درمان رامسر؛
بیمارستان رامسر با کمبود پزشک متخصص روبهرو است
مدیر شبکه بهداشت و درمان رامسر گفت: بیمارستان امام سجاد(ع) با مشکل کمبود پزشک متخصص و فوق تخصص ازجمله متخصص اطفال، طب اورژانس، جراح عمومی، جراح اعصاب و همچنین کمبود پزشک عمومی، پرستار، نیروهای خدمات و کمک بهیار در اورژانس مواجه است.
به گزارش تفکر، سیده رزا پورسید گفت: یکی از دلایل کمبود پزشک عمومی در اورژانس این است که پزشکان به کار گرفته شده طرحی بودهاند و بعد از پایان طرح فرد دیگری باید در شیفت آن جایگزین شود.
وی گفت: از دیگر مشکلات بیمارستان رامسر فرسودگی دستگاههای آزمایشگاه و کمبود کیتهای آزمایشگاهی است.
پورسید افزود: آندوسکوپی و کلونوسکوپی در بیمارستان رامسر راهاندازی شد و دکتر علیزاده فوق تخصص گوارش در روزهای شنبه و یکشنبه در خدمت مردم شریف منطقه هستند.
وی گفت: ماموگرافی در بیمارستان رامسر راهاندازی شد و متخصص زنان هر روزه در کلینیک ویژه معاینات غربالگری را انجام میدهند.
پورسید خاطرنشان کرد: بیمارستان ویترین بهداشت و درمان بوده و مشکلات بیمارستان سبب کمرنگ شدن اقدامات شبکه بهداشت و درمان میشود.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان درباره افتتاح مرکز نفس گفت: در موضوع فرزندآوری، طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب همه وظایف دارند و ما نیز موضوع مهم فرزندآوری و جوانی جمعیت را در دستور کار قرار دادیم.
وی همچنین هشدار داد: امروزه سقط زیاد شد و که علت آن مشکلات اقتصادی، اجتماعی، باورهای غلط زوجها و مشکلات فرهنگی است.

شِما همهی خِنا بدون !
هریک از ما شهروندان برای برخی روزهای سال برنامه مشخصی داریم چه مناسبت مذهبی باشد مثل ایام تاسوعا و عاشورا و شبهای احیا یا اعیاد باشد و روزهای خاص مثل زمان «سال تحویل» و «سیزده بهدر» که بهصورت خانوادگی یا شخصی از این فرصتها بهرهمند میشویم اما دستگاهها و بخشهایی هستند که در این روزهای خاص سال نمیتوانندکنار خانواده خود باشند چون کشیک هستند.

زگیلهای بتنی؛ مانع سرمایهگذاری مولد
غرب مازندران علیرغم ویژگیهای خاص و کمنظیر گردشگری همواره مورد توجه سرمایهگذاران در بخش املاک، مستغلات و صنعت ساختمان بوده است و نبود شیوه درست حکمرانی و بیبرنامگی دولتها در صنعت گردشکری و رواج سوداگری در بخش زمین و ملک، «سرمایهگذاری غیرمولد» و «انباشت داراییهای راکد» را به دنبال داشت که تهدیدی برای برای صنعت گردشگری و کشاورزی است.

شتابدهندههای تحول مازندران در 1404
با توجه به اهمیت و نقش گذر زمان از منظر نمادشناسی و اسطورهشناسی در فرهنگ و حکمت ایرانی آنچه در این نوشتار به آن میپردازم توجه به شروع یک سال تازه است که با تمرکز بر نوروز ۱۴۰۴ و شبهای قدر از آن به «مازندران سال جدید» نام میبرم و معتقدم بهمثابه یک مرحله گذر از ابعاد مختلف برای مازندران و مازندرانیها از اهمیت ویژهای برای نیل به تعالی و شکوفایی برخوردار است.
