جعفر قناد باشی کارشناس مسائل بین الملل در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به اهمیت سفر سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان به پاکستان و دستاوردهای این امر اظهار کرد : شهید رئیسی در سفر به پاکستان زمینه های گسترش روابط دوسویه را فراهم کرد و اکنون عزیمت وزیر امور خارجه به این کشور در ادامه تعامل دولت سیزدهم میتواند دستاورد های بسیاری برای ایران به همراه داشته باشد .
وی افزود: ما علاوه بر مسائل اقتصادی علاقمندیم تا همکاری های سیاسی خود را با پاکستان گسترش دهیم چرا که این مسأله در شرایط کنونی و گسترش جنایات رژیم صهیونیستی و تنشهای منطقه اهمیت بسزایی دارد .
قناد باشی با بیان این که پاکستان یکی از همسایگان کلیدی ما است و باید روابط دوسویه بیشتری میان دو کشور ایجاد شود گفت: سفر آقای عراقچی به پاکستان زمینه ساز بهرهبرداریهای مشترک از ظرفیتهای دو کشور است البته مهمترین مسئلهای که باید در این سفر بر آن تاکید شود موضوعات امنیتی است.
کارشناس مسائل بین الملل متذکر شد: در سفر آقای عراقچی به پاکستان باید درباره زمینه سازی برای ایجاد امنیت بیشتر در مرزها با مقامات این کشور بحث و تبادل نظر جدی صورت بگیرد چرا که منافع دو طرفه میطلبد که دو کشور گامهای محکمی در این زمینه بردارند.
وی ادامه داد: ما با پاکستان اشتراکات تاریخی و فرهنگی بسیاری داریم و مسائل و اولویتهای جهان اسلام دو کشور را به یکدیگر بیش از گذشته نزدیک خواهد کرد لذا پاکستان به عنوان یک متحد میتواند در سازمانهای بینالمللی و همکاری های اسلامی در حل مسائل منطقه ای در کنار ایران قرار گیرد.
قناد باشی در پایان گفت: پاکستان دارای قابلیتهای بسیار مساعد کشاورزی و دامداری است و محصولات مرغوبی در این حوزه تولید میکند و این مسأله اهمیت بسزایی برای ما دارد ، ما نیز در حوزههای فناوری مورد نیاز این کشور دستاوردهای فراوانی داشته ایم که پاکستان میتواند در سایه تعاملات دوسویه از آنها استفاده کند .
خبرنگار: فاطمه سیدی

شِما همهی خِنا بدون !
هریک از ما شهروندان برای برخی روزهای سال برنامه مشخصی داریم چه مناسبت مذهبی باشد مثل ایام تاسوعا و عاشورا و شبهای احیا یا اعیاد باشد و روزهای خاص مثل زمان «سال تحویل» و «سیزده بهدر» که بهصورت خانوادگی یا شخصی از این فرصتها بهرهمند میشویم اما دستگاهها و بخشهایی هستند که در این روزهای خاص سال نمیتوانندکنار خانواده خود باشند چون کشیک هستند.

زگیلهای بتنی؛ مانع سرمایهگذاری مولد
غرب مازندران علیرغم ویژگیهای خاص و کمنظیر گردشگری همواره مورد توجه سرمایهگذاران در بخش املاک، مستغلات و صنعت ساختمان بوده است و نبود شیوه درست حکمرانی و بیبرنامگی دولتها در صنعت گردشکری و رواج سوداگری در بخش زمین و ملک، «سرمایهگذاری غیرمولد» و «انباشت داراییهای راکد» را به دنبال داشت که تهدیدی برای برای صنعت گردشگری و کشاورزی است.

شتابدهندههای تحول مازندران در 1404
با توجه به اهمیت و نقش گذر زمان از منظر نمادشناسی و اسطورهشناسی در فرهنگ و حکمت ایرانی آنچه در این نوشتار به آن میپردازم توجه به شروع یک سال تازه است که با تمرکز بر نوروز ۱۴۰۴ و شبهای قدر از آن به «مازندران سال جدید» نام میبرم و معتقدم بهمثابه یک مرحله گذر از ابعاد مختلف برای مازندران و مازندرانیها از اهمیت ویژهای برای نیل به تعالی و شکوفایی برخوردار است.
