به گزارش تفکر، فرمانده انتظامی مازندران امروز یکشنبه در تشریح این خبر گفت: در پی کسب خبری مبنی بر نگهداری و احتکار برنج در انباری در یکی از مناطق غربی استان، پی گیری موضوع در دستور کار ماموران پلیس امنیت اقتصادی قرار گرفت.
وی افزود: ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان مازندران پس از بررسی و اطمینان از صحت خبر با هماهنگی قضایی و با همراهی کارشناسان اداره صمت و تعزیرات به آدرس مربوطه اعزام و در بازرسی از این مکان بالغ بر ۷۰۰ تن برنج خارجی و ایرانی احتکارشده را کشف کردند.
فرمانده انتظامی استان مازندران تصریح کرد: کارشناسان ارزش تقریبی برنج مکشوفه را بالغ بر یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال برآورد کردند.
سردار مفخمی شهرستانی با اشاره به معرفی یک متهم به مراجع قضایی، تاکید کرد: شهروندان میتوانند با ارائه موارد مشکوک از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس، در افزایش امنیت اجتماعی و اقتصادی جامعه اثرگذار باشند.
گفتنی است احتکار ۷۰۰ تنی برنج در حالی است که کاهش عرضه برنج طی ۲ ماه گذشته سبب شد تا قیمت برنج ارقام کیفی یعنی طارم هاشمی و محلی در مبدا تولید یعنی استانهای شمالی در هر کیلوگرم تا سه میلیون ریال برسد.

«رنج نوزاد در یخچال» و لذت استخراج رمزارز
آیا ندیدید پدری که فرزند تازهمتولد شده خود را در بر بازوان خود در یخچال نگه میداشت تا از خنکای آن استفاده و دمای بدن نوزاد خود را خنک کند ؟ چرا ؟ چون در گرمای قریب به 40 درجه، برق خانه قطع شده بود و پدر از سرمای باقیمانده در داخل یخچال استفاده میکرد تا حرارت بدن نوزادش را مهار کند. در چنین شرایطی استخراج رمزارز چه لذتی دارد ؟

هشداری برای ساکنانِ فردا
فعالان زیستمحیطی، دغدغهمندان و دلسوزان نیز مانند فرماندار ساری بارها درخصوص تغییر مسیر آب «اسبهرو» بهعنوان سرشاخه اصلی که 50 درصد آب رودخانه تجن را تأمین میکند، چه با احداث سد فینسک چه بدون احداث سد و با انحراف، هشدار دادهاند اما همسایه جنوبی ما تا امروز توجهی به این هشدارها نکرده است.

از «دونوج و رتون» تا «نشای مجدد»
«سدها و آببندانهای پُر از آب» و «قیمت بالای برنج» موجب شد تعداد قابلتوجهی از شالیکاران مازندران در تدارک کشت مجدد برنج هستند و عزم خود را جزم کردند تا به صورت دونوج و رتون یا نشای مجدد، پس از دروی محصول خود طی چند روز آینده، برنجکاری برای کشت دوم را آغاز کنند.
