
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران خبر داد:
اسکان اضطراری ۲۰۰۰ نفر در بقاع متبرکه مازندران
«حجتالاسلام ابراهیم حیدری جناسمی» با اشاره به اجرای طرح ملی «حرم امامزادگان؛ پناهگاه مردم»، گفت: تاکنون دو هزار نفر از مسافرانی که در شرایط خاص کشور به مازندران آمدند، در بقاع متبرکه و صحن و سرای امامزادگان اسکان اضطراری داده شدند.
به گزارش تفکر، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مازندران ظهر امروز شنبه در گفتوگو با خبرنگاران با اشاره به اجرای طرح ملی «حرم امامزادگان؛ پناهگاه مردم» گفت: در این روزهای پرالتهاب که کشور عزیزمان مورد حمله رژیم غاصب صهیونی قرار گرفته، بقاع متبرکه و آستان مقدس امامزادگان واجبالتعظیم نهتنها مأمن دعا و توسل هستند، بلکه تبدیل به پناهگاهی معنوی برای ملت خداجوی ایران اسلامی شدند.
وی با بیان اینکه بهمنظور تقویت روحیه ایمانی و اسکان اضطراری مسافران درهای بقاع متبرکه مازندران به روی مردم گشوده شده است، افزود: از زمان حضور مسافران در استان به مدیران اجرایی اماکن مذهبی ابلاغ شد نهایت همکاری و مساعدت را در اسکان و پذیرایی از مردم داشته باشند.
حیدری بیان کرد: در قالب این طرح برپایی نمازهای جماعت، دعاهای جمعی، زیارت، برنامههای قرآنی و آمادگی فرهنگی در برابر تهدیدها برای مسافران اجرا میشود.
وی با بیان اینکه در اسکان اضطراری مسافران در اماکن مذهبی پایگاههای مقاومت بسیج، نیروی انتظامی و فرمانداریها با اوقاف مشارکت میکنند، گفت: تمامی ظرفیتهای اماکن مذهبی مانند مساجد، ساختمان بقاع متبرکه و امامزادگان، زائرسراها، سوئیتها و محوطه این اماکن با حفظ مسائل امنیتی دراختیار مسافران قرار میگیرد.

از «گندمِ استراتژیک» تا «نانِ سیاسی»
گندم محصولی استراتژیک است به این دلیل که نان کالایی سیاسی است و اگر میبینیم دولت مقادیر قابلتوجهی یارانه به این بخش اختصاص میدهد بهخاطر تأمین نان است که کمبود آن میتواند تنشهای اجتماعی و حتی امنیتی با خود بیاورد.

عاشورا و ملتِ امام حسین(ع)
ماه محرم امسال در دیار علویان یک تفاوت با سنوات قبل داشت و آن تشییع پیکر شهدای حملات تروریستی اخیر رژیم صهیونیستی بود که در شهرهای مختلف استان برگزار شد، شهدایی که اکثریت آنان غیرنظامی، زن و کودک بودند و نوع شهادت آنان نیز مانند آنچه در کربلای امام حسین(ع) رخ داد، آکنده از مظلومیت بود.

همیشه واسطهها و دلالان برنده هستند !
طی چند سال گذشته قیمت برنج طارم محلی در زمان برداشت، به حداقل خود میرسد و چند ماه پس از آنکه کشاورز، برنج تولیدی خود را با قیمت پایین فروخت و کیسههای شالی به سلامت در انبار دلالان بر زمین نشست، قیمت آن افزایش مییابد و واسطهها و دلالان برنده میشوند.
