
استاندار مازندران در جلسه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی:
امروز «سرمایهگذاری» اولویت مازندران است
«مهدی یونسی رستمی» با بیان اینکه پروندههای زیادی از صدور مجوزهای سرمایهگذاری در کمیسیونها و کمیتههای استانداری و دستگاههای اجرایی وجود دارد که باید هر چه سریعتر تعیین تکلیف شود، گفت: امروز سرمایهگذاری اولویت استان مازندران است.
به گزارش تفکر، مهدی یونسی رستمی امروز شنبه در جلسه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی توضیح داد: به منظور جذب بیشتر سرمایهگذاران و رونق تولید فرآیند صدور مجوزهای کسب و کارها باید کوتاه شود.
وی اظهار کرد: برای رسیدن به نتیجه موردنظر تصمیم گرفته شد تا تعداد جلسات کمیسیونها و کمیتههای مختلف در استانداری و دستگاههای اجرایی با هدف بررسی زودتر استعلامها، بیشتر شود.
استاندار مازندران از مدیران دستگاههای اجرایی استان خواست تا با برگزاری جلسات کمیسیونها و کمیتهها نسبت به تعیین تکلیف درخواستهای سرمایهگذاری و صدور مجوزها، اقدام عملی کنند.
یونسی رستمی با اشاره به اینکه امروز یکی از اولویتها سرمایهگذاری است و این گفتمان بهعنوان رویکرد جدی فرمانداران در استان باید فراگیر شود، توضیح داد: کُندی در صدور مجوزها، پاسخگویی به استعلامها و، مکاتبات با ارباب رجوع در استان پذیرفتنی نیست.
وی با بیان اینکه با توجه به مقولات حساس زیستمحیطی و اهمیت و حفظ زمینهای کشاورزی مازندران باید مقررات و قوانین رعایت شود، تصریح کرد: از آن جایی که بعضی از تبصره و مادهها در اجرای قوانین در این خطه شمالی دستوپاگیر شده است، باید با همکاری نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی با هدف رفع چالشهای سرمایهگذاری بیشتر شود.

از «گندمِ استراتژیک» تا «نانِ سیاسی»
گندم محصولی استراتژیک است به این دلیل که نان کالایی سیاسی است و اگر میبینیم دولت مقادیر قابلتوجهی یارانه به این بخش اختصاص میدهد بهخاطر تأمین نان است که کمبود آن میتواند تنشهای اجتماعی و حتی امنیتی با خود بیاورد.

عاشورا و ملتِ امام حسین(ع)
ماه محرم امسال در دیار علویان یک تفاوت با سنوات قبل داشت و آن تشییع پیکر شهدای حملات تروریستی اخیر رژیم صهیونیستی بود که در شهرهای مختلف استان برگزار شد، شهدایی که اکثریت آنان غیرنظامی، زن و کودک بودند و نوع شهادت آنان نیز مانند آنچه در کربلای امام حسین(ع) رخ داد، آکنده از مظلومیت بود.

همیشه واسطهها و دلالان برنده هستند !
طی چند سال گذشته قیمت برنج طارم محلی در زمان برداشت، به حداقل خود میرسد و چند ماه پس از آنکه کشاورز، برنج تولیدی خود را با قیمت پایین فروخت و کیسههای شالی به سلامت در انبار دلالان بر زمین نشست، قیمت آن افزایش مییابد و واسطهها و دلالان برنده میشوند.
