
مدیرکل حفاظت محیطزیست مازندران در گفتوگوی تلفنی با «تفکر» تأیید کرد:
تخلیه زبالههای عفونی یکی از بیمارستانهای تهران در آمل
«حسینعلی ابراهیمی کارنامی» ضمن تأیید فیلمی که در فضای مجازی مبنی بر تخلیه زباله عفونی یکی از مراکز درمانی تهران در قلعه دختر پلور لاریجان آمل منتشر شد، گفت: همکاران ما در شهرستان موضوع را از نزدیک بررسی کردند و اقدامات اولیه برای طرح شکایت هم در شهرستان انجام گرفته است.
به گزارش تفکر، مدیرکل حفاظت محیطزیست استان مازندران با اشاره به ماده 7 قانون مدیریت پسماند تأکید کرد: مدیریت پسماند با واحدهای تولیدکننده پسماند است و کسی اجازه ندارد پسماند را در عرصههای زیستمحیطی رها کند و ما بهعنوان دستگاه متولی و مسئول حتماً از حقوق عامه در این بخش دفاع خواهیم کرد.
ابراهیمی پاسخ به سوال تفکر مبنی بر اقامه دعوا و شکایت علیه فرد یا افرادی که دست به چنین اقدامی زدند گفت: این اتفاق طی یکی دو روز تعطیلات انجام گرفت اما همکاران ما در شهرستان از منطقه بازدید کردند و اقدامات اولیه را انجام دادند و فردا که ادارات فعالیت خود را از سر خواهند گرفت مسیر قانونی و قضایی را طی خواهند کرد.
گفتنی است روز گذشته فیلم رها کردن زباله و پسماند عفونی در مقیاس بالا توسط یکی از مسافران در فضای مجازی وایرال شد، فیلمی که نشاندهنده تخلیه پسماند بیمارستانی و زباله عفونی در منطقه قلعه دختر پلور محور هراز بود.

شِما همهی خِنا بدون !
هریک از ما شهروندان برای برخی روزهای سال برنامه مشخصی داریم چه مناسبت مذهبی باشد مثل ایام تاسوعا و عاشورا و شبهای احیا یا اعیاد باشد و روزهای خاص مثل زمان «سال تحویل» و «سیزده بهدر» که بهصورت خانوادگی یا شخصی از این فرصتها بهرهمند میشویم اما دستگاهها و بخشهایی هستند که در این روزهای خاص سال نمیتوانندکنار خانواده خود باشند چون کشیک هستند.

زگیلهای بتنی؛ مانع سرمایهگذاری مولد
غرب مازندران علیرغم ویژگیهای خاص و کمنظیر گردشگری همواره مورد توجه سرمایهگذاران در بخش املاک، مستغلات و صنعت ساختمان بوده است و نبود شیوه درست حکمرانی و بیبرنامگی دولتها در صنعت گردشکری و رواج سوداگری در بخش زمین و ملک، «سرمایهگذاری غیرمولد» و «انباشت داراییهای راکد» را به دنبال داشت که تهدیدی برای برای صنعت گردشگری و کشاورزی است.

شتابدهندههای تحول مازندران در 1404
با توجه به اهمیت و نقش گذر زمان از منظر نمادشناسی و اسطورهشناسی در فرهنگ و حکمت ایرانی آنچه در این نوشتار به آن میپردازم توجه به شروع یک سال تازه است که با تمرکز بر نوروز ۱۴۰۴ و شبهای قدر از آن به «مازندران سال جدید» نام میبرم و معتقدم بهمثابه یک مرحله گذر از ابعاد مختلف برای مازندران و مازندرانیها از اهمیت ویژهای برای نیل به تعالی و شکوفایی برخوردار است.
