
رئیس سازمان دامپزشکی کشور نوید داد:
افزایش صادرات مرغ از مازندران به کشورهای منطقه
«علیرضا رفیعیپور» امروز جمعه در مراسم افتتاح بیستمین کشتارگاه صنعتی طیور در آمل با تأکید بر افزایش صادرات مرغ از مازندران به کشورهای منطقه گفت: امیدواریم حجم اقتصاد و گردش مالی در حوزه صنعت طیور با صادرات پایدار بتواند به رشد و شکوفایی اقتصاد کشور کمک کند.
به گزارش تفکر،«علیرضا رفیعیپور» با بیان اینکه در کشور بیش از ۲۳۰ کشتارگاه طیور وجود دارد گفت: طی ۱۵ سال با حمایت دولت و سازمان دامپزشکی ۸۵ کشتارگاه دام دارای خط ۲ شده است.
رییس سازمان دامپزشکی کشور به حمایت از افزایش ظرفیت صنعت تولید طیور در کشور اشاره کرد و گفت: یکی از اولویتهای ما در سازمان دامپزشکی کشور افزایش زیرساختهای بهداشتی و صنعتی است که در این راه حتماً از سرمایهگذاران حمایت و صدور مجوزهای لازم را تسهیل و تسریع خواهیم کرد.
وی افزود: افزایش ظرفیت کشتارگاههای صنعتی نه تنها پاسخگوی نیاز داخلی به گوشت مرغ باکیفیت است بلکه با رعایت استانداردهای جهانی، امکان رقابت در بازارهای صادراتی را نیز فراهم میکند.
حمزه آقاپور مدیرکل دامپزشکی استان مازندران نیز در حاشیه این مراسم گفت: این پروژه که با سرمایهگذاری بخش خصوصی و همکاری سازمان دامپزشکی اجرا شده، گام بلندی در افزایش تولید و ارتقای کیفیت تولیدات پروتئینی و تقویت زنجیره تأمین ایمن مواد غذایی است.
وی در خصوص حمایتهای دامپزشکی از واحدهای صنعتی گفت: ادارهکل دامپزشکی مازندران سعی میکند با افزایش حمایتهای خود به افزایش صادرات پایدار کمک کند.
مدیرکل دامپزشکی استان مازندران تصریح کرد: در این مسیر با فعالیت و تلاشهای بخش خصوصی و حمایتهای صورت گرفته از ابتدای سال بیش از ۷میلیون و ۷۰۰ هزار کیلو گرم صادرات مرغ صورت گرفته که بیش از ۱۰۰ درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است.

از «گندمِ استراتژیک» تا «نانِ سیاسی»
گندم محصولی استراتژیک است به این دلیل که نان کالایی سیاسی است و اگر میبینیم دولت مقادیر قابلتوجهی یارانه به این بخش اختصاص میدهد بهخاطر تأمین نان است که کمبود آن میتواند تنشهای اجتماعی و حتی امنیتی با خود بیاورد.

عاشورا و ملتِ امام حسین(ع)
ماه محرم امسال در دیار علویان یک تفاوت با سنوات قبل داشت و آن تشییع پیکر شهدای حملات تروریستی اخیر رژیم صهیونیستی بود که در شهرهای مختلف استان برگزار شد، شهدایی که اکثریت آنان غیرنظامی، زن و کودک بودند و نوع شهادت آنان نیز مانند آنچه در کربلای امام حسین(ع) رخ داد، آکنده از مظلومیت بود.

همیشه واسطهها و دلالان برنده هستند !
طی چند سال گذشته قیمت برنج طارم محلی در زمان برداشت، به حداقل خود میرسد و چند ماه پس از آنکه کشاورز، برنج تولیدی خود را با قیمت پایین فروخت و کیسههای شالی به سلامت در انبار دلالان بر زمین نشست، قیمت آن افزایش مییابد و واسطهها و دلالان برنده میشوند.
