
مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران خبر داد:
خدمترسانی 1600 گروه به ظرفیت 12 هزار نفر به مردم طی چند روز گذشته
«حسینعلی محمدی» امروز چهارشنبه در نشست مدیریت بحران استانداری مازندران با اشاره به فعالیت امدادی 12 هزار نفر در 1600 گروه طی چند روز گذشته در مناطق مختلف استان، گفت: نیروهای خدماترسان راهداری و امداد و نجات ۳۱۰ راه روستایی از مجموع 550 راه مسدود شده را بازگشایی کردند.
به گزارش تفکر، وی همچنین گفت: البته اکثر این روستاها و ییلاقات خالی از سکنه هستند و هماکنون تمام خدمات زیرساختی اعم از آب، برق و گاز در همه نقاط شهری و روستایی استان برقرار است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران در خصوص راههای اصلی استان گفت: محور کندوان همچنان مسدود است اما محور هراز که از مسیر جنوب به شمال بهمنظور ایجاد ایمنی و جلوگیری از ریزش سنگ و سقوط بهمن بسته بود، صبح امروز بازگشایی شد.
محمدی ادامه داد: محور کیاسر که ساعت سه بامداد روز سهشنبه براثر شدت بارش برف مسدود شده بود بازگشایی شده و محور ساری به سمنان نیز که ساعت ۲ بامداد همان روز براثر کولاک مسدود شده بود با تلاش راهداران باز است و تردد در آن جریان دارد.
وی خاطرنشان کرد: طی این مدت و از آغاز هشدار هواشناسی بیش از یک هزار و ۶۰۰ گروه با ظرفیت قریب به ۱۲ هزار نفر در حال خدماترسانی به مردم شریف استان هستند.
گفتنی است براساس آخرین پایش هواشناسی مازندران از ایستگاههای بارانسنجی، از عصر پنجشنبه هفته گذشته تا صبح روز سهشنبه هفته جاری، بیشترین میزان بارش برف با ۱۲۲ سانتیمتر در بطاهرکلا از توابع شهرستان نور به ثبت رسیده است.

از «گندمِ استراتژیک» تا «نانِ سیاسی»
گندم محصولی استراتژیک است به این دلیل که نان کالایی سیاسی است و اگر میبینیم دولت مقادیر قابلتوجهی یارانه به این بخش اختصاص میدهد بهخاطر تأمین نان است که کمبود آن میتواند تنشهای اجتماعی و حتی امنیتی با خود بیاورد.

عاشورا و ملتِ امام حسین(ع)
ماه محرم امسال در دیار علویان یک تفاوت با سنوات قبل داشت و آن تشییع پیکر شهدای حملات تروریستی اخیر رژیم صهیونیستی بود که در شهرهای مختلف استان برگزار شد، شهدایی که اکثریت آنان غیرنظامی، زن و کودک بودند و نوع شهادت آنان نیز مانند آنچه در کربلای امام حسین(ع) رخ داد، آکنده از مظلومیت بود.

همیشه واسطهها و دلالان برنده هستند !
طی چند سال گذشته قیمت برنج طارم محلی در زمان برداشت، به حداقل خود میرسد و چند ماه پس از آنکه کشاورز، برنج تولیدی خود را با قیمت پایین فروخت و کیسههای شالی به سلامت در انبار دلالان بر زمین نشست، قیمت آن افزایش مییابد و واسطهها و دلالان برنده میشوند.
