
مدیرعامل شرکت گاز مازندران با اشاره به مصرف 41 میلیون متر مکعب گاز در 24 ساعت گذشته:
رکورد زدیم اما مصرف بیشتر خواهد شد
«هژبر جوادی» امروز سهشنبه در نشست مدیریت بحران استانداری مازندران گفت: در پی استقرار سامانه پربارش و افت شدید دما، بیش از ۴۱ میلیون مترمکعب گاز در ۲۴ ساعت گذشته در استان مصرف و بهاینترتیب رکورد مصرف گاز در استان شکسته شد.
به گزارش تفکر، مدیرعامل شرکت گاز مازندران افزود: پیشبینی میشود مصرف گاز استان در شبانهروز آینده و به خصوص در زمانهای افت دما در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه بیشتر نیز شود.
جوادی گفت: خواهشمندیم تمامی مشترکان گاز در استان نسبت به صرفهجویی و کاهش ۲ درجه در اتاقها و همچنین تنظیم درجه مشعل شوفاژ، آبگرمکن و پکیج بین ۵۰ تا ۵۵ درجه اقدام کنند.
مدیرعامل شرکت گاز مازندران افزود: همکاران در شرکت گاز استان بهطور شبانهروزی آماده هستند تا سرویس مناسبی برای مشترکین گاز خانگی و تجاری در استان داشته باشند.
جوادی با اعلام اینکه ۴۲۰ نفر از همکاران شرکت گاز مازندران بهصورت شبانهروزی درحال انجام پایش از گلوگاه تا رامسر هستند، تصریح کرد: کار مهمی که انجام شده ۲۵۰ هزار ویلا در استان شناسایی شده که از این میزان ۴۰ هزار ویلا خالی از سکنه بودند و نسبت به قطع گاز این واحدها اقدام شد.
وی ادامه داد: در این ویلاها کسی سکونت نداشته و همچنین مشعل بخاریهای گازی منازل روشن بوده که موجب هدررفت انرژی گاز در این فصل سرد سال شده است.
مدیرعامل شرکت گاز مازندران گفت: باتوجه به ادامه پایشها و بررسی وضعیت سکونت در صورت خالی از سکنه بودن، گاز این ویلاها قطع میشود.

از «گندمِ استراتژیک» تا «نانِ سیاسی»
گندم محصولی استراتژیک است به این دلیل که نان کالایی سیاسی است و اگر میبینیم دولت مقادیر قابلتوجهی یارانه به این بخش اختصاص میدهد بهخاطر تأمین نان است که کمبود آن میتواند تنشهای اجتماعی و حتی امنیتی با خود بیاورد.

عاشورا و ملتِ امام حسین(ع)
ماه محرم امسال در دیار علویان یک تفاوت با سنوات قبل داشت و آن تشییع پیکر شهدای حملات تروریستی اخیر رژیم صهیونیستی بود که در شهرهای مختلف استان برگزار شد، شهدایی که اکثریت آنان غیرنظامی، زن و کودک بودند و نوع شهادت آنان نیز مانند آنچه در کربلای امام حسین(ع) رخ داد، آکنده از مظلومیت بود.

همیشه واسطهها و دلالان برنده هستند !
طی چند سال گذشته قیمت برنج طارم محلی در زمان برداشت، به حداقل خود میرسد و چند ماه پس از آنکه کشاورز، برنج تولیدی خود را با قیمت پایین فروخت و کیسههای شالی به سلامت در انبار دلالان بر زمین نشست، قیمت آن افزایش مییابد و واسطهها و دلالان برنده میشوند.
