
مدیرکل انتقال خون مازندران هشدار داد:
سهم قطعی برق بر کاهش ذخایر خونی
«عبدالله محمدی فیروزجایی» با بیان اینکه ذخیره خون در استان بین چهار تا پنج روز است، گفت: قطعی برق در ماههای گذشته برای خونگیری از اهداکنندگان مشکلاتی به وجود آورده و انتظار داریم با توجه به اهمیت حفظ ذخایر خونی در این زمینه تدبیر لازم بشود.
به گزارش تفکر مدیرکل انتقال خون مازندران امروز پنجشنبه گفت: نیاز دائمی به خود، ایجاب میکند اهداکنندگاه بهطور مستمر در پایگاههای انتقال خون استان حضور داشته باشند.
محمدی فیروزجایی افزود: باتوجه به قرار گرفتن در روزهای پایان سال و همچنین در پیش بودن ماه مبارک رمضان، نگران کاهش ذخایر خونی استان هستیم.
وی گفت: گردشگرپذیر بودن مازندران و وجود بیماران خاص موجب میشود مصرف خون و فرآوردههای خونی در استان بالا باشد و ما برای افزایش ذخایر خونی به همراهی و مساعده مردم نیاز داریم.
مدیرکل انتقال خون مازندران با تاکید براینکه قطعی برق در ماههای گذشته برای خونگیری از اهداکنندگان مشکلاتی به وجود آورده است، گفت: انتظار داریم با توجه به اهمیت حفظ ذخایر خونی در این زمینه تدبیر لازم بشود.
محمدی فیروزجایی گفت: پایگاههای انتقال خون بهصورت ۲ شیفت و در برخی موارد سه شیفت درحال فعالیت هستند تا فرآیند خونگیری انجام شود.
گفتنی است ادارهکل انتقال خون استان با داشتن ۱۴ پایگاه ثابت و سه اتوبوس سیار اهدای خون، وظیفه تامین خون و فرآوردههای خونی برای ۴۷ مرکز درمانی و بیمارستانی استان و نزدیک به ۱۴ هزار بیمار خاص از جمله تالاسمی، هموفیلی، سرطانی و دیالیزی را برعهده دارد.

از «گندمِ استراتژیک» تا «نانِ سیاسی»
گندم محصولی استراتژیک است به این دلیل که نان کالایی سیاسی است و اگر میبینیم دولت مقادیر قابلتوجهی یارانه به این بخش اختصاص میدهد بهخاطر تأمین نان است که کمبود آن میتواند تنشهای اجتماعی و حتی امنیتی با خود بیاورد.

عاشورا و ملتِ امام حسین(ع)
ماه محرم امسال در دیار علویان یک تفاوت با سنوات قبل داشت و آن تشییع پیکر شهدای حملات تروریستی اخیر رژیم صهیونیستی بود که در شهرهای مختلف استان برگزار شد، شهدایی که اکثریت آنان غیرنظامی، زن و کودک بودند و نوع شهادت آنان نیز مانند آنچه در کربلای امام حسین(ع) رخ داد، آکنده از مظلومیت بود.

همیشه واسطهها و دلالان برنده هستند !
طی چند سال گذشته قیمت برنج طارم محلی در زمان برداشت، به حداقل خود میرسد و چند ماه پس از آنکه کشاورز، برنج تولیدی خود را با قیمت پایین فروخت و کیسههای شالی به سلامت در انبار دلالان بر زمین نشست، قیمت آن افزایش مییابد و واسطهها و دلالان برنده میشوند.
