
معاون حل اختلاف دادگستری مازندران خبر داد:
آزادی 81 مددجو از زندان نوشهر با مشارکت خیّران و مشوقهای قانونی
«ابراهیم علیزاده نیکو» امروز -سهشنبه- در حاشیه حضور در جشن آزادی زندانیان نوشهر، گفت: در اجرای پویش استانی «به عشق یوسف زهرا میبخشم»، ۸۱ نفر از زندان نوشهر آزاد شده و به آغوش گرم خانواده، بازگشتند.
به گزارش تفکر، معاون حل اختلاف دادگستری مازندران از آزادی ۸۱ مددجوی زندان نوشهر همزمان با سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خبر داد.
وی افزود: رییسکل دادگستری مازندران بر کاهش جمعیت کیفری زندانها با بهرهمندی از همه ظرفیتهای قانونی، تاکید داشته و کارکنان دادگستری استان در راستای تحقق این هدف، اهتمام ویژه دارند.
معاون دادگستری مازندران ادامه داد: پویش موصوف از ابتدای ماه شعبان، آغاز شده و تا نیمهشعبان ادامه خواهد یافت.
علیزاده نیکو خاطرنشان کرد: به همت تعدادی از ملی پوشان کشتی کشور، خیرین، اعضای ستاد دیه و انجمن حمایت از زندانیان، با پرداخت مبلغی بالغ بر سه و نیم میلیارد تومان و با همکاری و همیاری اعضای شعبه شورای حل اختلاف مستقر در زندان، زمینه آزادی ۵۴ محکوم مالی فراهم شد.
معاون حل اختلاف دادگستری مازندران همچنین افزود: با حمایت و کمک مسئولین قضایی شهرستان نیز، ۲۷ نفر با برخورداری از نهادهای ارفاقی و مرخصی ذخیره، از زندان آزاد شدند.
علیزاده نیکو با دعوت از عموم مردم بهویژه صاحبان سرمایههای مادی و اجتماعی، برای پیوستن به پویش موصوف و شرکت در این امر خداپسندانه، ابراز امیدواری کرد: در مدت باقیمانده، با همت خیرین، مومنین و نیکاندیشان استان، شاهد افزایش میزان مصالحه و تعداد زندانیان رهاشده از زندانها باشیم.

از «گندمِ استراتژیک» تا «نانِ سیاسی»
گندم محصولی استراتژیک است به این دلیل که نان کالایی سیاسی است و اگر میبینیم دولت مقادیر قابلتوجهی یارانه به این بخش اختصاص میدهد بهخاطر تأمین نان است که کمبود آن میتواند تنشهای اجتماعی و حتی امنیتی با خود بیاورد.

عاشورا و ملتِ امام حسین(ع)
ماه محرم امسال در دیار علویان یک تفاوت با سنوات قبل داشت و آن تشییع پیکر شهدای حملات تروریستی اخیر رژیم صهیونیستی بود که در شهرهای مختلف استان برگزار شد، شهدایی که اکثریت آنان غیرنظامی، زن و کودک بودند و نوع شهادت آنان نیز مانند آنچه در کربلای امام حسین(ع) رخ داد، آکنده از مظلومیت بود.

همیشه واسطهها و دلالان برنده هستند !
طی چند سال گذشته قیمت برنج طارم محلی در زمان برداشت، به حداقل خود میرسد و چند ماه پس از آنکه کشاورز، برنج تولیدی خود را با قیمت پایین فروخت و کیسههای شالی به سلامت در انبار دلالان بر زمین نشست، قیمت آن افزایش مییابد و واسطهها و دلالان برنده میشوند.
