به گزارش تفکر، وی با اعلام اینکه برای برگزاری برنامه فرهنگی جشنواره ملی فجر در بخشهای فیلم، موسیقی و هنرهای تجسمی نشستهای متعدد کارشناسی برگزار شده است، افزود: جشنواره فیلم فجر به میزبانی مرکز مازندران در سینما سپهر ساری دنبال میشود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در همین زمینه توضیح داد: دلیل انتخاب سینما سپهر ساری این بود که از تهران استانها موظف به اجرای جشنواره فیلم فجر تنها در مراکز استان شدند و به همین دلیل ما سینما سپهر ساری را برای اکران فیلمهای چهل و سومین دوره جشنواره فجر انتخاب کردیم.
محمدی با اشاره به اینکه جشنواره فیلم فجر از تاریخ ۱5 تا ۲۲ بهمن برگزار میشود، گفت: تعداد ۱۶ فیلم روزانه در دو سیانس اکران خواهد شد ضمن اینکه اکران ویژه مازندران هم فیلمی مربوط به حماسه آمل در جنگلهای شمال است و به این ترتیب تعداد اکرانها در مرکز استان مازندران به ۱۷ فیلم میرسد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مازندران گفت: علاقمندان میتوانند با مراجعه به سکوهای فروش بلیت آیتیکت (iticket.ir)، ایرانتیک (irantic.com)، سینماتیکت (cinematicket.org) و گیشه هفت (gisheh۷.ir) نسبت به خرید بلیت فیلم مورد نظر خود اقدام کنند.
وی همچنین از برگزاری جشنواره هنرهای تجسمی در شهرستان نوشهر خبر داد و گفت: هنرمندان بسیاری از سراسر کشور آثار خود را به این جشنواره ارسال کردند.
محمدی ادامه داد: برای اجرای جشنواره موسیقی فجر که از ۲۲ تا ۲۹ بهمن برگزار خواهد شد، از غرب تا شرق استان 6 شهر انتخاب شدند و این جشنواره در تنکابن، چالوس، آمل، سوادکوه، ساری و بهشهر میزبان علاقمندان موسیقی خواهد بود.
وی افزود: در این جشنواره موسیقی پاپ، سنتی، محلی و موسیقی کودک اجرا خواهد شد و تلاش کردیم اجراها متنوع باشد و هم از استادان جوان و هم از نوازندگان نامدار استفاده شود.
محمدی گفت: 47 اجرا اعم از ارکستر، اجرای کار کودک، فولک، موسیقی بومی و پاپ را در این مدت و در شش شهری که نام بردم، خواهیم داشت که کار بسیار سنگینی است و نیاز به برنامهریزی و هماهنگی بسیاری دارد.
وی همچنین گفت: اختتامیه جشنواره موسیقی هم در ۲۲ بهمن و در تالار مرکزی ساری برگزار خواهد شد و از اهالی رسانه هم دعوت میکنیم که در این برنامهها شرکت کنند و در اطلاعرسانی از این جریانات فرهنگی و هنری کنار ما و هنرمندان ارزشمند باشند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در همین زمینه ادامه داد: در زمینه موسیقی فولک و بومی مازندران هم از همه اساتید برجسته استان دعوت شده تا در گستره استانی اجرای ماندگار داشته باشند.
وی افزود: ما در حوزههای فرهنگی و هنری یک خانواده هستیم و رمز موفقیت ما این است که مانند یک خانواده در کنار هم باشیم و اگر موفقیتی کسب شد باید برای کل خانواده باشد.
محمدی همچنین گفت: از غرب استان نشست خبری با فعالان رسانه را شروع و با خبرنگاران همفکری کردم چون باور دارم اگر شهر به شهر در کنار هم بنشینیم بهتر میتوانیم صدای هم را بشنویم و با هم درد دل کنیم و به مرکز استان و دیگر شهرها هم خواهم رسید و نشست هماندیشی با فعالان رسانه مرکز استان نیز خواهم داشت.
وی با اشاره به جایگاه برجسته استان در حوزه تاریخ و فرهنگ گفت: مازندران در نگاه من پایتخت فرهنگی ایران است و داستانهای شاهنامه گویای است که این استان چه تاریخ غنی در دوران قبل از اسلام داشت و در دوره اسلامی هم میدانیم نخستین حکومت علویان در این استان تشکیل شد و همه این موارد، حکایت از فرهنگ ریشهدار دیار علویان دارد و باید قدر و ارزش این فرهنگ و مواریث را بدانیم و آن را به نسلهای بعدی انتقال دهیم.