به گزارش سایت تفکر، اسماعیل اعزی در حاشیه جلسه بررسی وضعیت پروژههای توسعه ارتباطات در مناطق شهری و روستایی سوادکوه که در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: از ابتدای دولت چهاردهم تاکنون ۹ روستای بخشهای مرکزی و زیرآب این شهرستان با اعتبار ۳۵ میلیارد تومان به اینترنت پرسرعت همراه متصل شدند.
وی بیان کرد: هفت سایت جدید تلفن همراه دیگر نیز در مناطق مختلف روستایی این شهرستان در حال اجرا است که باتوجه به زمان محدودی که اپراتورهای تلفن همراه جهت اجرایی نمودن این پروژهها دارند، نیاز است تا مسئولان مختلف استانی و شهرستانی و دستگاههای اجرایی مرتبط، نهایت همکاری و تعامل را در راستای تسریع در صدور مجوزهای لازم را داشته باشند.
رئیس کارگروه توسعه ارتباطات مازندران با اشاره به نحوه تخصیص اعتبار جهت تامین پوشش ارتباطات در مناطق روستایی، تاکید کرد: اتمام و بهرهبرداری از پروژههای دردست اجرا تاثیر بهسزایی در تخصیص اعتبارات در سال آینده خواهد داشت و عدم تکمیل پروژههای در دست اقدام در استان باعث خواهد شد تا در سال آینده نیز بهجای پیگیری اجرای پروژههای جدید، درگیر نهایی شدن پروژههای قبلی باشیم.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران با اشاره به مشکلات موجود در نهاییسازی تملک زمین در سه روستای ابلاغی به اپراتور ایرانسل تصریح کرد: امیدواریم تا با تسهیلگری لازم و حمایتهای مسئولان و بررسی دقیق مجدد با همکاری و تعامل خوب دهیاران و اعضای شورای اسلامی این روستاها شاهد آغاز عملیات اجرایی این سه پروژه نیز باشیم.
علی نوروزی مدیر مخابرات منطقه مازندران نیز ضمن اعلام اینکه در طی دو سال اخیر اعتبارات گستردهای در حوزه توسعه ارتباطات تلفن همراه و شبکه فیبر نوری در شهرستان سوادکوه سرمایهگذاری شده افزود: همکاری و تعامل همهجانبه تاثیر بهسزایی در ادامه انجام کار برای متولیان امر خواهد داشت.

شِما همهی خِنا بدون !
هریک از ما شهروندان برای برخی روزهای سال برنامه مشخصی داریم چه مناسبت مذهبی باشد مثل ایام تاسوعا و عاشورا و شبهای احیا یا اعیاد باشد و روزهای خاص مثل زمان «سال تحویل» و «سیزده بهدر» که بهصورت خانوادگی یا شخصی از این فرصتها بهرهمند میشویم اما دستگاهها و بخشهایی هستند که در این روزهای خاص سال نمیتوانندکنار خانواده خود باشند چون کشیک هستند.

زگیلهای بتنی؛ مانع سرمایهگذاری مولد
غرب مازندران علیرغم ویژگیهای خاص و کمنظیر گردشگری همواره مورد توجه سرمایهگذاران در بخش املاک، مستغلات و صنعت ساختمان بوده است و نبود شیوه درست حکمرانی و بیبرنامگی دولتها در صنعت گردشکری و رواج سوداگری در بخش زمین و ملک، «سرمایهگذاری غیرمولد» و «انباشت داراییهای راکد» را به دنبال داشت که تهدیدی برای برای صنعت گردشگری و کشاورزی است.

شتابدهندههای تحول مازندران در 1404
با توجه به اهمیت و نقش گذر زمان از منظر نمادشناسی و اسطورهشناسی در فرهنگ و حکمت ایرانی آنچه در این نوشتار به آن میپردازم توجه به شروع یک سال تازه است که با تمرکز بر نوروز ۱۴۰۴ و شبهای قدر از آن به «مازندران سال جدید» نام میبرم و معتقدم بهمثابه یک مرحله گذر از ابعاد مختلف برای مازندران و مازندرانیها از اهمیت ویژهای برای نیل به تعالی و شکوفایی برخوردار است.
