
با حضور وزیر دولت چهاردهم در محل پل تاریخی محمدحسنخان بابل انجام شد؛
بازدید از میراث فرهنگی ۳۰۰ ساله
«سیدرضا صالحی امیری» در سفر خود به مازندران همچنین از پل تاریخی و در حال تخریب محمدحسنخان بابل بازدید کرد، پلی که یادگار دوران زندیه است و این روزها بهخاطر حجم تردد ماشینهای سنگین و آسیبهایی که از این رهگذر دیده، حال و روز خوبی ندارد و بهسختی روی پایههای خود ایستاده است.
به گزارش تفکر، وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در بازدید از پل تاریخی محمدحسنخان بابل گفت: تصمیمگیری در پروژههای عمرانی باید براساس تخصص و شواهد علمی باشد و نمیتوان سلیقهای عمل کرد.
وی ادامه داد: نمایندگان مردم بابل در مجلس شورای اسلامی، شهردار و فرماندار باید با همکاری یکدیگر و استفاده از یک مشاور صاحبنظر برای بررسی و ارائه طرحهای مرمت و بازسازی این پل اقدام کنند و بعد از دریافت نظر مشاور و برآورد بودجه، نحوه اجرای پروژه باید زودتر مشخص شود.
گفتنی است تردد چند باره خودروهای سنگین زیر پل تاریخی محمدحسنخان بابل در حالی طی چند سال اخیر به یک سریال غمناک تبدیل شد که باردیگر برخورد تاج یکی از خودروهای سنگین بخشی از طاق این پل ۳۰۰ ساله را تخریب کرد.
عبور غیرقانونی خودروهای سنگین از زیر این پل که از آثار دوره زندیه و نماد تاریخی شهر بابل محسوب میشود، آن را در سراشیبی استهلاک و فروپاشی قرار داده است.

مسئولیتی در آینه عبرت و امید
عدالت در توزیع خدمات را که وظیفه مهم شهرداری است در دستور کار قرار دهید و نگاهی یکسان به خیابانها و کوچه و پسکوچه بالا و پایین شهر داشته باشید و مرزها و دیوارهای بلند و ناموزون بین شمال و جنوب شهر را با کلنگ عدالت تخریب کنید و به تبعیض و نابرابری در حوزه خدمات شهری را پایان دهید.

ویتکاف، عراقچی و شنبهی سرنوشتساز در عمان
شمارش معکوس برای رهآورد مذاکره در شنبهای سرنوشتساز در عمان، میان «عباس عراقچی» دیپلمات کارکشته و وزیر امور خارجه ایران و نیز «استیون ویتکاف» نماینده دونالد ترامپ در خاورمیانه، آغاز شده است. آمریکا و جهان نشان دادند که محتاج تعامل با ایران هستند؛ مذاکراتی که برای آنها بسیار با اهمیت و تعیینکننده است؛ همانطور که ملت ایران به هزار دلیل، خواهان این گفتوگوها و پایان تحریمها هستند. این مذاکرات شاید تعیینکنندهترین اتفاقی است که قرار است در جهان امروز بیفتد...

شِما همهی خِنا بدون !
هریک از ما شهروندان برای برخی روزهای سال برنامه مشخصی داریم چه مناسبت مذهبی باشد مثل ایام تاسوعا و عاشورا و شبهای احیا یا اعیاد باشد و روزهای خاص مثل زمان «سال تحویل» و «سیزده بهدر» که بهصورت خانوادگی یا شخصی از این فرصتها بهرهمند میشویم اما دستگاهها و بخشهایی هستند که در این روزهای خاص سال نمیتوانندکنار خانواده خود باشند چون کشیک هستند.
