کد خبر : 216
زمان انتشار : 1403/10/10 |
مردمی‌سازی اقتصاد یعنی اشتغال پایدار
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران تأکید کرد:

مردمی‌سازی اقتصاد یعنی اشتغال پایدار

علی باقری از توجه ویژه دولت چهاردهم به اشتغال در بخش تعاون باهدف مردمی‌سازی اقتصاد خبر داد و گفت: در استان نیز از تمام ظرفیت‌ها و امکانات موجود برای دستیابی به اهداف ترسیم‌شده استفاده خواهد شد.

به گزارش تفکر؛ «علی باقری» در دوازدهمین جلسه شورای هماهنگی بخش تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران در فرمانداری نور افزود: ایجاد اشتغال پایدار و اصولی در جامعه با مردمی‌سازی امور اقتصادی محقق خواهد شد و این یک اصل غیرقابل انکار است.

وی با بیان این‌که رویکرد دولت چهاردهم در مردمی‌سازی اقتصادی و توجه ویژه به بخش تعاون و اشتغال جای تقدیر دارد، اظهار کرد: بی‌شک، می‌توان با برنامه‌ریزی درست و اصولی و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود، گام مهمی در اقتصاد کشور و از جمله این استان برداشت.

این مقام مسئول با اشاره به این‌که در بحث تشکیل تعاونی‌ها باید برنامه‌ریزی دقیق و اساسی صورت گیرد، خاطرنشان کرد: بیشتر دستگاه‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان مازندران رتبه برتری کشوری را در اختیار دارند که حاصل تلاش شبانه‌روزی و بی‌وقفه همکاران است.

مدیرکل تعاون مازندران هدف از برگزاری جلسات شورای هماهنگی بخش تعاون در شهرستان‌ها را علاوه بر شناسایی مشکلات، گامی در راستای رفاه حال بیشتر مردم عنوان کرد و گفت که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، یکی از مردمی‌ترین وزارت‌خانه‌ها در سطح کشور است که بیش از ۷٠ درصد مردم، جامعه هدف ما هستند.

باقری با بیان این‌که میز خدمت با حضور مدیران در شهرستان‌ها برگزار می‌شود، تصریح کرد: شرکای اجتماعی جامعه کارگری و کارفرمایی، کارآفرینان و تعاون‌گران باید بخشنامه ساماندهی و استانداردسازی فضای اداری و تعیین مسکن کارکنان را به طور جدی عملیاتی و بر روند آن نیز نظارت داشته باشند.

گفتنی است از مجموع ۱۴ هزار و ۶۳۰ تعاونی تشکیل شده در مازندران، هفت هزار و ۸۰۶ تعاونی در بخش‌های مختلف از جمله کشاورزی، صنعتی، خدماتی، تولیدی، توزیعی، مسکن و عمران در مازندران مشغول فعالیت هستند و بقیه غیرفعال و راکد هستند.

تصاویر خبر
لینک کپی شد
ارسال نظرات
یادداشت