مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران منطبق بر پایش ایستگاهها، از بحرانی مهم خبر داد:
وضعیتِ ناسالم هوای مازندران
مازندران و پاکیزگی آب و هوایش مدتهاست به قصهها پیوسته؛ این روزها خبرهای ناگوار از وضعیت رودخانهها و آب در استان زیبایمان بهعلاوه هوای تیره و آلوده، سبب نگرانیهای بسیار در مورد بهداشت و سلامت مردم مازندران شده است.
به گزارش تفکر،
مازندران و پاکیزگی آب و هوایش مدتهاست به قصهها پیوسته است، این روزها خبرهای ناگوار از وضعیت رودخانهها و آب در استان زیبایمان بهعلاوه هوای تیره و آلوده، سبب نگرانیهای بسیار در مورد بهداشت و سلامت مردم مازندران شده است.
امروز خبرگزاری مهر بر اساس مصاحبه با مدیرکل حفاظت محیطزیست استان نوشت:
بررسی ایستگاههای پایش هوا نشان میدهد که در برخی مواقع وضعیت هوای استان به صورت لحظهای در وضعیت ناسالم قرار میگیرد.
حسینعلی ابراهیمی با اشاره به هفته هوای پاک اظهار کرد: با توجه به حساسیتهایی که در زمینه هوا وجود دارد، مشارکت مردم و افزایش هماهنگی بین بخشی، برای داشتن هوای پاک امری مهم است.
وی نقش حملونقل و محیط زیست را مهم بیان کرد و گفت: بسیاری از آلودگیها ناشی از احتراق سوخت خودروها است و در استان نیز به تبع برنامههای کلان ملی، برنامههای هفته هوای پاک اجرا میشود.
ابراهیمی نواختن زنگ هوای پاک در مدارس، کاشتن درخت، برگزاری کارگاههای آموزشی و کارگاهی، برپایی مسابقات نقاشی کودکان، پاکسازی سواحل، تشدید پایش صنایع و پایش پمپ بنزینها را از دیگر برنامههای هفته هوای پاک اعلام کرد.
مدیر کل حفاظت محیط زیست مازندران دوچرخهسواری را از محورهای برنامه هفته هوای پاک بیان کرد و گفت: متأسفانه زیرساختها در همه شهرهای استان برای دوچرخهسواری مهیا نیست در حالی که مردم از آن استقبال دارند و امیدواریم که این هفته آغازی برای تحول در این برنامه باشد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران گفت: بررسی ایستگاههای پایش هوا نشان میدهد که در برخی مواقع وضعیت هوای استان به صورت لحظهای در وضعیت ناسالم قرار میگیرد.
وی گفت: اگر میانگین آلودگی در ۲۴ ساعت بالاتر از حد استاندارد باشد محیط زیست اعلام اضطرار و آلودگی میکند و با تصویب شورای اضطرار محدودیتهایی اعمال میشود.
ابراهیمی گفت:در شهرهای مسافرخیز، گردشگری و صنعتی با آلودگیهای لحظهای بیشتر مواجه هستیم.