
مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی مازندران تأکید کرد:
ضرورت تدوین سند تحول تئاتر استان با مشارکت نخبگان
مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی مازندران با اشاره به ظرفیتهای بالای تئاتر گفت: برای شکوفایی این ظرفیتها، نیازمند یک برنامه مدون و جامع هستیم که تدوین سند تحول تئاتر استان با مشارکت نخبگان، میتواند این برنامه را فراهم کند.
به گزارش تفکر، یاسر محمودی برنتی گفت: تدوین سند تحول تئاتر مازندران با مشارکت نخبگان و حمایت ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گام بلندی برای توسعه تئاتر و موتور محرک توسعه فرهنگی و اقتصادی مازندران ضروری است.
وی گفت: تدوین این سند بر اساس زمانبندی برنامهها پاسخی به کمبودهای تئاتر استان است و از اعمال روشهای سلیقهای و غیرضروری جلوگیری میکند
مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی استان گفت: هنر نمایش بهعنوان یکی از قدیمیترین و مؤثرترین اَشکال هنری، نقشی بسزا در ارتقای فرهنگ و اقتصاد جوامع ایفا میکند و در استان مازندران، با دارا بودن ظرفیتهای فرهنگی و هنری غنی، هنر نمایش میتواند بهعنوان یک محرک قوی در توسعه پایدار و متوازن استان عمل کند.
یاسر محمودی برنتی ضمن تأکید بر اهمیت هنر نمایش در توسعه فرهنگی و اقتصادی استان، به نقش کلیدی آن در افزایش آگاهی عمومی، ایجاد همبستگی اجتماعی، انعکاس مشکلات اجتماعی و ارتقای هویت فرهنگی اشاره کرد.
وی خاطرنشان کرد: که هنر نمایش با ایجاد فضایی برای تبادل نظر و گفتوگو، میتواند بهعنوان یک ابزار قدرتمند در ترویج ارزشهای انسانی و فرهنگی مورد استفاده قرار گیرد.
محمودی برنتی همچنین به ظرفیتهای بالقوه هنر نمایش در ایجاد فرصتهای شغلی و درآمدزایی اشاره کرد و گفت: با حمایت از هنرمندان و فعالان عرصه نمایش و همچنین جذب سرمایهگذاری بخش خصوصی و معرفی بنگاههای اقتصادی، میتوان به رشد و شکوفایی این هنر در استان کمک کرد.
وی ورود بنگاههای اقتصادی به این حوزه را بسیار حائز اهمیت دانست و افزود: بنگاههای اقتصادی میتوانند با حمایتهای مالی و معنوی خود، زمینه را برای تولید آثار با کیفیت و اجرای برنامههای فرهنگی متنوع فراهم کنند.
محمودی برنتی بر لزوم توجه به آموزش هنر نمایش در سطح مدارس و دانشگاهها تأکید کرد و گفت: با آموزش نسل جوان در زمینه هنر نمایش، میتوان استعدادهای جدیدی را کشف کرده و ضمن اشتغالزایی برای هنرمندان این رشته در مراکز آموزشی آینده این هنر را در استان تضمین کرد.
این کارگردان تئاتر بر ضرورت تدوین سند تحول تئاتر استان تأکید کرد و با اشاره به اهمیت این سند برای ارتقای سطح کیفی و کمی تئاتر مازندران، خواستار مشارکت نخبگان این هنر در تدوین آن شد.
وی با تأکید بر ضرورت همراهی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مازندران در این فرایند، افزود: دکتر محمد محمدی با توجه به تجربه و شناختی که از استان و سیاستهای کلان وزارتخانه دارد، میتواند نقش مهمی در تدوین و اجرای این سند ایفا کند تا اولین استانی باشیم که در این راه قدمهای بلند و کاربردی برداریم.

ماندگاری فرهنگ در قدرشناسی از بزرگان است
برای ما که در حوزه فرهنگ، هنر و رسانه استان حضور داریم و بسیاری از سرمایههای انسانی و معنوی این حوزه را میشناسیم «نخستین همایش چهرههای ماندگار فرهنگ، هنر و رسانه مازندران»، گامی ارزشمند بود که محمد محمدی و همکارانش در ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان به شکلی مناسب و درخور آن را برگزار کردند هرچند باید اذعان کرد که بخش چهرههای رسانه، آنچنان که باید، دیده نشد و گلایههایی هست.

بیم و امیدهای راند چهارم
دور چهارم مذاکرات، علیرغم مخالفتها و سنگاندازیهای بسیار، یکشنبه ۲۱ اردیبهشت در مسقط عمان ادامه خواهد یافت؛ بنابر گفتههای برخی منابع، این دور از گفتوگوها، ترکیبی از مذاکرات مستقیم و غیرمستقیم خواهد بود. پخش خبرهایی انحرافی مانند تغییر نام خلیجهمیشهفارس بهمثابه دروغ ۱۳ بیشتر شبیه یک بازی روانی بود که موجی عجیب در فضای مجازی بهپا کرد...

شما یک مشترک پرمصرف هستید!
این روزها که بخش اعظمی از خانوارها، با اقسام مشکلات مالی و معیشتی دست به گریبان هستند و هر ماه سفره آنان کوچکتر میشود؛ تحمیل رقم سنگینی بهعنوان تعرفه برق، ظلم مضاعف و ارسال پیامک به سرپرستان خانوارها با برچسب "مشترک پرمصرف" بازی با روان جامعه است.
