کد خبر : 6283
زمان انتشار : 1404/08/09 |
برداشت و رنگ‌آمیزی مرکبات نارس تهدیدی برای سلامت است
هشدار معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران:

برداشت و رنگ‌آمیزی مرکبات نارس تهدیدی برای سلامت است

«هادی باقری» با اشاره به آغاز برداشت نارنگی در باغ‌های مازندران، هشدار داد: برداشت زودهنگام پرتقال و عرضه مرکبات نارس با رنگ‌آمیزی مصنوعی، اقدامی که سلامت مصرف‌کنندگان را تهدید می‌کند.

به گزارش تفکر، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران امروز جمعه در نشست شورای کشاورزی مازندران در ساری با اشاره به تداوم برداشت محصول نارنگی در باغات استان، اظهار کرد: برداشت پرتقال پیش‌رس در باغات استان شروع شده است.

وی افزود: برداشت رسمی پرتقال‌ها از ۱۵ آبان‌ماه آغاز می‌شود و برداشت زودتر از این تاریخ ممنوع و تخلّف محسوب می‌شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران بیان کرد: عرضه مرکبات نارس با رنگ‌آمیزی غیرطبیعی در برخی مغازه‌ها گزارش شده که می‌تواند سلامت مصرف‌کنندگان را تهدید کند.

باقری یادآور شد: پیش‌بینی می‌شود تولید مرکبات استان در سال جاری به بیش از ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تن شامل حدود ۲ میلیون و ۲۸۰ هزار تن پرتقال و ۳۵۰ هزار تن نارنگی برسد. 

وی با اشاره به تأثیر سرمای زمستان گذشته در مرحله گل‌آغازی مرکبات گفت: در ابتدا نگرانی‌هایی درباره کاهش تولید وجود داشت اما بررسی‌ها نشان داد که اگرچه تعداد برخی میوه‌ها کاهش یافته اما از نظر وزنی و سایز جبران شده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به وضعیت صادراتی، گفت: فضای صادراتی برای مرکبات استان باز است و انتظار داریم بتوانیم بازار صادراتی را به‌خوبی پوشش دهیم.

باقری از باغداران خواست به استانداردهای کیفی محصول پای‌بند باشند تا اعتبار محصولات مازندران در بازار داخلی و خارجی حفظ شود.

لینک کپی شد
ارسال نظرات
یادداشت