کد خبر : 6353
زمان انتشار : 1404/09/07 |
ارتقای کیفیت نان با توزیع آرد خوب
معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران در جلسه کارگروه آرد و نان خبر داد:

ارتقای کیفیت نان با توزیع آرد خوب

«محمد ابراهیم تولایی» از پایش لحظه‌ای و توزیع بهداشتی آرد در استان خبر داد، گفت: ۱۳ هزار تن گندم کیفی به استان رسید که در بهبود کیفیت نان تأثیر داشته است.

به گزارش تفکر، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران امروز جمعه در جلسه کارگروه آرد و نان استان مازندران در ساری با بیان این‌که تاکنون ۱۳ هزار و ۸۱۴ تن گندم کیفی از طریق ۳ کشتی وارد مازندران شد، گفت: امسال همچنین ۸۱ هزار و ۶۱۹ تن گندم به‌صورت تضمینی از کشاورزان استان خریداری شد.

وی افزود: ۱۹۱ هزار و ۲۱۶ تن گندم نیز از ۸ استان کشور به مازندران وارد شده است.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران با انتقاد از کیفیت پایین برخی گندم‌های وارد شده به استان، گفت: جلوی ورود هرگونه گندم بی‌کیفیت به مازندران باید گرفته شود.

وی گفت: همه محموله‌های آرد خروجی از کارخانجات آرد استان مورد آزمایش قرار می‌گیرند تا آرد باکیفیت تحویل نانوایی‌ها شود.

تولایی با اشاره به این‌که سیاست ما وارد کردن گندم به استان و تبدیل آن به آرد در کارخانجات مازندران است، افزود: دو شرکت حمل و نقل، کار توزیع آرد در استان را انجام می‌دهند تا انحصار در توزیع آرد از بین برود.

وی خاطرنشان کرد: ماشین‌های مخصوص حمل آرد توسط جی‌پی‌اس کنترل می‌شوند و رانندگان نیز باید گواهی بهداشتی داشته باشند و همه مراحل حمل آرد از کارخانه تا نانوایی به‌صورت لحظه‌ای پایش می‌شود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران در پایان بر آنالیز مصرف آرد در شهرستان‌ها توسط فرمانداران تأکید کرد و گفت: احداث مجتمع‌های نانوایی در استان یک سیاست کلی با نگاهی به آینده است.

لینک کپی شد
ارسال نظرات
یادداشت