به گزارش تفکر، مدیرکل دامپزشکی مازندران با اشاره به اینکه دستاوردها در تولید گوشت مرغ نتیجه تعامل سازنده دولت، بخش خصوصی و مردم است گفت: با صدور بیش از ۱۱۱ هزار مجوز جوجهریزی، تولید و توزیع جوجه در واحدهای پرورشی استان افزایش قابلتوجهی یافته است.
وی افزود: این رشد نه تنها به رونق اقتصادی مازندران کمک کرده، بلکه در تأمین پروتئین مورد نیاز کشور نقش حیاتی دارد.
آقاپور کاظمی همچنین به اقدامات بهداشتی دامپزشکی مازندران اشاره کرد و گفت: اجرای واکسیناسیون گسترده و پایش مستمر بیماریها منجر به کاهش ۸۸ درصدی آنفلوآنزای طیور و ۸۵ درصدی بیماری گامبورو شده است و این موفقیتها باعث کاهش ۱۱۴ درصدی تلفات و ۱۶۵ درصدی معدومسازی شد و سلامت و بهرهوری زنجیره تولید را به شکل چشمگیری افزایش داد.
مدیرکل دامپزشکی مازندران در ادامه از نظارت مستمر بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی خبر داد و گفت: طی یک سال گذشته بیش از ۳۷ هزار بازدید از این مراکز انجام شده و بالغ بر ۲۲ هزار و ۶۰۰ تن گوشت سفید و قرمز بهصورت بهداشتی به بازار عرضه شد.
وی بر برخورد قاطع با متخلفان بهداشتی تأکید کرد و گفت: در این مدت ۲۷۱ متخلف مورد پیگرد قضائی قرار گرفتند و ۲۱ واحد متخلف پلمب شدند، همچنین بیش از ۳۲۳ هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی غیرقابل مصرف کشف و بخشی از آن معدوم شد.
آقاپور کاظمی در پایان با قدردانی از همکاری دستگاههای قضایی و تعامل واحدهای تولیدی و عرضه تأکید کرد: نظارتهای بهداشتی بدون اغماض ادامه خواهد یافت و ارتقای سلامت غذایی جامعه همچنان اولویت اصلی این ادارهکل است.