به گزارش تفکر، سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران گفت: زیرساختها، امکانات و تجهیزات خدماتدهی در بخشهای مختلف سالمسازی دریا در استان پاسخگوی نیاز مسافران و گردشگران نبوده و بهبود وضعیت موجود جزو دغدغههای استاندار است.
وی گفت: آمارها نشان میدهد حدود ۹۰ درصد مسافران و گردشگران بهخاطر دریا و جنگل، مازندران بهویژه خطه غربی این استان را بهعنوان مقصد سفرهای خود بر میگزینند در حالی که امکانات و تجهیزات موجود در سواحل پاسخگوی نیاز این حجم انبوه مسافران نبوده و چنین وضعیتی بهطور طبیعی با نارضایتی آنان و حتی مردم بومی منطقه همراه بوده است.
حسینیجو گفت: امروز یکی از برنامههای محوری نماینده عالی دولت در استان، بهبود وضعیت موجود و تمرکز بر مدیریت واحد با محوریت فرمانداران و همراهی دستگاههای مرتبط است.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران گفت: راهبرد استاندار افزون بر حفظ این مواهب طبیعی، اجرای طرحهای سالمسازی دریا و بهرهگیری از سازههای سبک قابل جابهجایی متناسب با ساحل است که تحقق این مهم نیازمند سرمایهگذاری از طریق بخش خصوصی است.
وی خاطرنشان کرد: مسئولیتسازی در سواحل ازجمله مهمترین دستورکارهای فرمانداران است و در این راستا ضروری است بوروکراسی اداری کاهش یابد و صدور مجوز فعالیت در طرحهای ساحلی تسریع گردد.
معاون استاندار افزود: بنا داریم بر فرایند اجرای فعالیتهای گوناگون در سواحل نظارت دقیقی داشته باشیم چرا که ایجاد شرایط مطلوب برای مردم در سواحل از اولویتهای اصلی ما در سال ۱۴۰۴ است.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران تاکید کرد: دریا و جنگل موهبت الهی و بزرگترین نعمت در استان است و بر این اساس همه ما ساکنان این استان و مسافران عزیز وظیفه داریم در حفظ این نعمت خدادادی کوشا باشیم.
وی گفت: بیتوجهی به طبیعت این دیار، آسیب رساندن به خودمان و محیطزیست در حال و آینده خواهد بود. مازندران پاک که مورد تاکید استاندار و مقامات محلی است، یک شعار نیست، یک وظیفه حیاتی است برای همه و این انتظار را داریم که در حفظ استان از همه ظرفیتها بهره ببریم.