به گزارش تفکر، مدیرکل دامپزشکی استان مازندران ادامه داد: مردم عزیز گوشت و آلایش خوراکی دام ذبحشده را قبل از مصرف حداقل ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد (یخچال) نگهداری کنند و وسایل و سایر تجهیزات در تماس با گوشت و آلایش را بهخوبی شسته و ضدعفونی کنند.
وی با اشاره به گرمای هوا و امکان بروز بیماری تب کریمه به عزاداران حسینی که در خرج دادن و مهیا کردن سفره اطعام مشارکت میکنند، تأکید کرد تا هنگام قطعهقطعه کردن گوشت و شستوشوی آن از دستکش استفاده کنند و در صورت مشاهده کنه بر روی دام هرگز آن را با دست نکشند همچنین از برش دادن کیستها و آبسههای موجود بر روی لاشه و دل و جگر جداً خودداری نموده و گوشت و آلایش خوراکی را کاملاً پخته و سپس مصرف کنند.
آقاپور کاظمی همچنین از مردم خواست از کبد و جگرهایی با کیستهای کچی، آهکی و آبکی و ریههای گوشتی و چرکی جداً خودداری نمایند و اندامها و ضایعات غیرقابل مصرف را به هیچ وجه در اختیار حیوانات قرار ندهند و مردم میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و درخواستها و مشکلات خود را با شماره ۱۵۱۲ پل ارتباطی دامپزشکی با مردم تماس بگیرند.
وی ضمن دعوت از مردم مؤمن استان مازندران و متولیان امر عزاداری در مساجد و هیأتها خواست دامهای خود را در کشتارگاههای مجاز در سطح استان کشتار نمایند.