به گزارش تفکر، سرپرست معاونت توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران روز یکشنبه در حاشیه نشست شورای کشاورزی مازندران در ساری در گفتوگو با خبرنگاران با اشاره به آخرین آمارهای ارائهشده توسط انجمن کشتارگاههای استان و ادارهکل دامپزشکی، اعلام کرد: در تاریخ هفتم تیرماه ۱۴۰۴، بیش از ۱۶۹ هزار و ۳۱۸ کیلوگرم مرغ به میادین میوه و ترهبار تهران و ۶۵ هزار و ۶۴۵ کیلوگرم به فروشگاههای سطح این استان ارسال شد و مجموع مرغ آماده طبخ ارسالی به تهران به ۲۳۴ هزار و ۹۶۳ کیلوگرم رسیده است.
وی افزود: همچنین در همین بازه زمانی، بیش از ۲۰۶ هزار و ۱۴۰ قطعه مرغ زنده به کشتارگاههای تهران ارسال و در مجموع بالغ بر ۶۸۸ هزار و ۴۷۱ کیلوگرم گوشت مرغ به استان تهران تحویل داده شده است.
سرپرست معاونت توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به تأمین نیاز داخلی نیز گفت: در استان مازندران، بیش از ۴۸۵ هزار و ۳۹۳ کیلوگرم گوشت مرغ توزیع شده است. این مرغها از طریق شبکههای مختلف از جمله فروشگاههای زنجیرهای نظیر افق کوروش و گلستان در سطح استان در حال عرضه به مصرفکنندگان هستند.
به گفته جعفری، افزون بر تأمین تهران و مازندران، بیش از ۶۶ هزار و ۴۳۵ کیلوگرم گوشت مرغ آماده طبخ و ۳۵ هزار و ۸۰۰ قطعه مرغ زنده نیز به سایر استانها ارسال شده است.
سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با تأکید بر تداوم این روند گفت: این آمارها بیانگر افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازارهای کشور و بهبود روند تأمین این کالای اساسی در سطح ملی است. وی افزود: سازمان جهاد کشاورزی مازندران با همراهی فعالان صنعت طیور و کشتارگاهها، نقش مؤثری در تأمین امنیت غذایی کشور ایفا میکند.