به گزارش تفکر، مدیرکل بهزیستی مازندران پیشگیری از اعتیاد را نیازمند عزم ملی و برنامهریزی دقیق دانست و گفت: اگرچه اقدامات خوبی در این زمینه در استان انجام شد اما هنوز با شرایط مطلوب فاصله داریم و لازم است با تقویت برنامههای پیشگیرانه و حمایت همهجانبه از بهبودیافتگان، گامهای موثرتری برداریم.
بریمانی به آمار مراکز تحت نظارت بهزیستی مازندران اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۵۰ مرکز اقامتی بهبود و بازتوانی، ۹ مرکز کاهش آسیب، یک مرکز اجتماع درمانمدار (TC)، یک مرکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب اعتیاد ماده ۱۶ و سه مرکز توانمندسازی بهبودیافتگان در استان فعال هستند که خدمات تخصصی ارائه میکنند. در سال گذشته بیش از ۶۰۰ بازدید نظارتی توسط ادارهکل و سایر مراجع نظارتی از این مراکز انجام شده است.
وی با اشاره به برخی اقدامات حمایتی، گفت: در سال قبل بیش از ۱۳۰۰ بهبودیافته از آموزشهای فنی و حرفهای بهرهمند شدند و به ۷۳۶ نفر نیز تسهیلات اشتغالزایی اعطا شد همچنین ۱۴۰۰ خانواده، از خدمات مستمری و حمایتی بهزیستی برخوردار شدند.
مدیرکل بهزیستی مازندران از همکاری استانداری، شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، دادگستری، دانشگاه علوم پزشکی، سپاه پاسداران، فرماندهی انتظامی استان و متخصصان در امر پیشگیری، درمان و مبارزه با مواد مخدر تقدیر و تشکر کرد.
وی همچنین بر ضرورت تداوم همکاریهای بینبخشی برای کاهش آسیبهای اجتماعی ناشی از اعتیاد و ارتقای سطح سلامت جامعه تاکید کرد.