به گزارش تفکر، رییس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران با تأکید بر سلامت کامل این محصول، تصریح کرد: بر اساس آزمایشهای مراکز علوم پزشکی مازندران و بابل، تمامی توتفرنگیهای تولیدی استان، سالم و عاری از بقایای سموم هستند.
مؤمنی به کشت ارقام پربازده و تجاری همچون «کاماراسو» و «سلوا» در مزارع استان اشاره کرد و افزود: شهرستان بابلسر بهویژه منطقه بهنمیر، با تولید ۵۰ درصد از توتفرنگی مازندران، قطب اصلی این محصول در شمال کشور است.
وی همچنین از کشت توتفرنگی در شهرستانهای کیاکلا، جویبار، ساری و قائمشهر خبر داد و مزایای کشت گلخانهای از جمله «کنترل آفات»، «مدیریت علفهای هرز»، «صرفهجویی ۴۰ درصدی در مصرف آب» و «افزایش عملکرد محصول» را نسبت به کشت سنتی برشمرد.
بابک مومنی افزود: مازندران با تولید سالانه ۷.۵ میلیون تن محصولات کشاورزی و باغی، یکی از قطبهای مهم کشاورزی کشور محسوب میشود.