به گزارش تفکر، وی افزود: ما در هیچ نظام صنفی به اندازه نظام پزشکی، سرمایه اجتماعی نداریم و این سرمایه نباید خدشهدار شود و امروز بهترین متخصصها را در داخل کشور داریم و این سرمایه بزرگی است.
معاون رییس قوه قضائیه خاطرنشان کرد: اساساً حمایت قوه قضاییه از جامعه و نظام پزشکی قطعی است چون پزشکان، سرمایه کشور ما هستند و باید تکریم شوند و البته باید مقوله پزشکنماها را از آنان جدا کرد.
مسجدی آرانی خاطرنشان کرد: یکی از دغدغههای جدی ما شکستن قداست جامعه پزشکی است و اگر اعتماد میان بیمار و پزشک از میان برود مسیر درمان دچار خدشه خواهد شد.
معاون رییس قوه قضائیه با تاکید بر رعایت اخلاق حرفهای اعلام کرد: آموزش حقوقی برای جامعه پزشکی یک امر ضروری است و باید این تعامل و ارتباط میان جامعه پزشکی و دستگاه قضا صورت گیرد.
رییس سازمان پزشکی قانونی کشور ادامه داد: پزشکان ما در حوزه قضایی و حقوقی نیازمند آموزش هستند، چرا که صرفا طبابت را آموختهاند و ما هر چقدر در حوزه آموزش به ویژه موضوعات مبتلا همت کنیم مفید خواهد بود.
معاون رئیس قوه قضائیه تاکید کرد: پزشکی قانونی سازمانی است که علاقمند به واگذاری بخشی از امور است و ارجاع پروندهها به نظام پزشکی یکی از این امور است که باید پیگیری شود.
رییس سازمان پزشکی قانونی کشور افزود: تفاوت آرای تجدیدنظر و بدوی محل گلایه پزشکان است اما وجود دارد و لذا قصور پزشکی را با راهنماییهای بالینی اعلام کردیم تا آرا به یکدیگر نزدیک شوند.
مسجدی آرانی همچنین گفت: بنده مکاتباتی را با دادستانی در خصوص برخی رسانهها کردم که برخی نکات را به تمام جامعه پزشکی تعمیم میدهند.
وی اذعان کرد: در حوزه اصلاحات قانون نظام پزشکی و قانون مجازات اسلامی، مرکز پژوهشهای مجلس در حال بازنگری است و انعکاس چالشهای قانونی در این مقطع، مهم است.
معاون رییس قوه قضائیه خاطرنشان کرد: در برخی پروندهها شاهد هستیم که پزشک، قصوری مرتکب نشده و در این دست از پروندهها به دنبال تشکیل یک صندوق هستیم که هم بیمار منتفع شود و هم پزشک متضرر نشود.
رییس سازمان پزشکی قانونی کشور یادآور شد: یک استاد با یک رزیدنت، متفاوت است و موضوع قصور رزیدنت در مراکز آموزشی و برخورد با پزشکان را پیگیری خواهیم کرد ضمن اینکه رزیدنتها نیاز به آموزش دارند و باید با نگاه حمایتی به آن توجه کنیم.