به گزارش تفکر، وی با اشاره به اینکه رضایت مردم هدف مجموعه دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران است گفت: ارائه خدمت به بیماران نباید بهخاطر نداشتن پول متوقف شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران خاطرنشان کرد: برای تحقق اهداف تعیین شده باید سواد سلامت جامعه هدف را افزایش دهیم درصورت عدم آگاهی، نگرش ما بر اساس حجم آگاهی تقلیل پیدا کرده و در نهایت عملکرد ما را تحت تاثیر قرار میدهد و عملکرد غلط هم تبدیل به فرهنگ میشود.
رضایی در ارتباط با اقدامات پویش نه به تصادف در استان مازندران، افزود: آمارهای این پویش هنوز به صورت کامل استخراج نشده ولی دربررسیهای اولیه مشخص شده که تا حدودی توانسته در جامعه اثرگذار باشد ولی هنوز در ابتدای راه قرار داریم و باید در این زمینه برنامهریزیهای مناسب انجام شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران یادآور شد: جمعیت استان رو به پیری میرود و اگر در حوزه جوانی جمعیت در استان برنامهریزی مناسبی انجام نشود، در چهل سال آینده بسیاری از مدارس روستایی ما متروکه خواهند شد و بیمارستانها نیز تبدیل به خانه سالمندان میشود.
وی در ارتباط با اقدامات انجام شده در پزشک خانواده و ارائه خدمات به محرومان در استان گفت: برای موفقیت در این زمینه باید سیستم ارجاع را اصلاح و راهاندازی کنیم که خدمات مناسب به جامعه هدف ارائه شود.
رضائی با اعلام اینکه دانشگاه را با پنج و نیم هزار میلیارد تومان بدهی تحویل گرفتیم، افزود: در این زمینه در ابتدای راه با مشکلات جدی مواجه بودیم، دانشگاه زیان انباشتهای داشت که توان پرداخت نداشت و شرکتهای دارویی و تجهیزات مصرفی به ما خدمات ارائه نمیدادند و بسیاری از جراحیها بهخاطر فقدان تجهیزات لغو میشد اما با پیگیریهای انجام شده و با حمایت استاندار مازندران حدود 60 درصد از مطالبات شرکتهای دارویی و تجهیزات مصرفی را پرداخت کردیم.
وی اضافه کرد: در بخش پیمانکاری هم مطالبات مجموعههایی که داری شناسه و از سال 1401 طلبکار بودند، پرداخت شد البته بدهیهای هم در این زمینه داریم و براساس برنامه تا شهریورماه سال آینده این بدهیها پرداخت میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه پنجهزار و 500 تخت بیمارستانی در استان فعال است،گفت: این تختها در 40 مرکز دولتی فعال هستند که برخی از بیمارستانهای کوچک ما زیانده هستند.
محمدصادق رضایی در ارتباط با توسعه عمرانی در مراکز درمانی استان، افزود: دولت در این زمینه منابع ندارد اما میتوانیم از طریق مولدسازی کارها را به جلو ببریم، همچنین از ظرفیت خیّریان سلامت و سازمانهای مردمنهاد در استان باید استفاده شود و انتظار داریم که رسانهها در این بخش همکاری و هماهنگی بیشتری داشته باشند.